• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret12910218

Basın İle Kahvaltıda Bir Araya Geldiler


            Viranşehir Eğitim-Sen  temsilciliği Viranşehir'de bulunan Yerel ve Ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

            Eğitim-Sen temsilcisi Abdulcelil Çebeli ve Yönetim kurulu üyeleri son dönemde gelişen olaylar hakkında bilgi verdi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Gazetemizin sorduğu promosyon sorusuna Çelebi" Bu yılki banka promosyon görüşmelerini kimsenin hakkını gasp etmeden bütün öğretmenlerin çıkarı doğrultusunda maaş protokolünü imzaladık. Geçmişte yaşanan sıkıntıları da bu şekilde önüne geçmiş olduk" dedi. Gazetemizin Sendikaların neden Eğitim-Öğretim hakkında ciddi bir çalışması yok sorusu üzerine, Çelebi" Biz sendika olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi. Çelebi yaptığı yazılı açıklamada ise" biz Eğitim Sen olarak 2013 yılından bu yana öğretmen üye sayısına dayanarak almış olduğumuz ilçedeki yetkili sendika görevimizi iki yıla aşkın süredir büyük özveri dürüstlük ilkesellik ve en önemlisi şataflık çerçevesinde öğretmenlerimizin yanında yer aldık üyemi olup olmadığına bakmaksızın her öğretmenin sorununu çözmek için girişimlerde bulunduk mili eğitimdeki aksaklıkları yanlışlıkları çıkar ilişkilerini teşhir edip herkesle paylaştık.

            Eğitim bir sen yönetimindeki bir kişinin milli eğitim binasında üye çalışması yapması şube müdürlerinin tamamının bu sendikaya üye olması yeni stajyerlik yasası ve mülakatını kullanıp aday öğretmenleri korkutarak onları üye yapması özelikle bazı okullarda eğitim bir sen sendikasından istifa etmesine rağmen istifalarının düşmemesi yada işleme alınmaması bunlar yetmiyormuş gibi istifa eden öğretmenlerin halen eğitim bir sen üyesi olduğu gösterilmiştir. Biz Eğitim Sen olarak 2015 yetkili sendika belirleme sürecine katılmıyoruz. Öğretmenlerin tüm özlük ekonomik ve sosyal haklarını için sonuna kadar mücadelemizi yükseltecek ve savunacağız" dedi.

            Ayrıca Büyük bardakçı okul müdürü izzet Yazar eşi adına iki tane servis aracı almış olup kendisi işletmektedir. Her gün sabah 08.00 okulda olması gerekirken saat,11’de servisçilik yapmaktadır, bir alışveriş merkezinin önündeki kameralardan ve ışıklardaki kameralardan tespit edebilir, okulun panosuna servis ücretlerini listesini asmaktadır, bizler bunu dile getirdiğimiz için Eğitim Sen panosunu kaldırıp Türk bayrağı asmış, sanki biz bu devletin memurları değiliz" dedi.

            Çelebi Ayrıca kahvaltılı basın toplantısı ardından yaptığı açıklamada önümüzdeki dönem okul okuyan öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerini artıracaklarını, Köy çocukları sanatla buluşuyor etkiliği altında her hafta çocukları kültürel etkinliklere dahil edileceğini belirti.  22.05.2015

 



1101 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası