• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam818
Toplam Ziyaret12913426

“Tek düşüncemiz halkımıza hizmet”


         AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati ile Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmaları kapsamında gündüz köy (mahalle mahalle) gezip, ta’ziye ziyaretleri yaparak vatandaşlara ulaşıp AK Partiye destek isterken, geceleri de Seçim Bürosu açılışı ve ziyaretleri yaparak orada bulunanlarla geç saatlere kadar sohbet edip fikir alış verişinde bulunarak bazı önerilerini aktarıyorlar. Nebati ve Özcan, tek düşüncelerinin halka hizmet olduğunu belirtiyorlar.

 AK Partiye oy verilmesini istiyoruz

         Seçime kadar değil, seçim sonrasında vatandaşların yanında olacaklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati, “Hemen hergün onlarca köy ziyareti yapıyoruz. Hergün başka bir bölgeye başka bir arkadaşımızla gidiyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımıza 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptıklarını hatırlatıyoruz ve bu seçimde de mutlaka AK Partiye oy vermelerini istiyoruz” dedi.

 Her zaman vatandaşlarımızlayız

         Seçim zamanlarında da, seçim olmadığı zamanlarda da her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, Genel başkan Yardımcımız Nureddin Nebati ile birlikte Şanlıurfa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Resat Karadeniz ve Hayvan Üreticileri ile bir araya gelerek toplantılarına katıldık. Hayvan Yetiştiricilerinin sorunlarını Genel Başkan Yardımcımız Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte dinledik. Daha sonra Geçitli Köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Harran'da M. Reşat Özyavuz kardeşimizin bizim adımıza hazırladığı Seçim Bürosunun açılışını yine Genel Başkan Yardımcımız Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan ve çok sayıda AK Partili gönüldaşımız ile birlikte açtık” diye konuştu.  19.05.2015

  



1013 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası