• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam674
Toplam Ziyaret12912514

Faruk Çelik Veda Etti


         Binlerce kişinin katıldığı mitingde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış konuşmaları yaptılar.

         Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitinge eşi Sare Davutoğlu ile birlikte çıktı. Mitinge Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milltvekili adayı Nurettin Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Şanlıurfa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve binlerce kişi katıldı.

         Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptığı konuşmada, 4 yıl demeden köy demden, mahalle demeden Urfa için ter akıttıklarını belirterek, "4 Yılı geride bıraktık. Birçok anılarımız oldu. Bugün sizlere veda ederken 7 Haziran'da ben inanıyorum ki AK Parti'nin geçmiş dönemlerde olduğu gibi büyük başarısını Urfa'dan yükselteceksiniz. 400 Proje sözü vermiştik, bunu bitirdik hesabı verdik. İnşallah yeni dönemde de yeni arkadaşlarımız Urfa'ya yeni hizmetler yapacak ve Urfa'yı geleceğe taşıyacaklar. Bizler de tecrübe ve birikimlerimizi arkadaşlarımıza aktaracağız" dedi.

         Başbakan Ahmet Davutoğlu, ”Artık Şanlıurfa Süleyman Şah ile anılacak. Süleyman Şah'ta al bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak” dedi.

         Topçu Meydanında halka hitap eden Davutoğlu, '7 Haziran'da Selahattin Eyyübi'nin torunları olarak ders vermeye hazır mısınız?’ diyerek başladığı konuşmasında, “Bugün değerli Kara Kuvvetleri Komutanımız ve diğer komutanlarla birlikte Türkiye tarafındaki Eşme'deki kardeşlerimizle kucaklaşıp, Suriye tarafına geçtik. Oradaki kardeşlerimizle de kucaklaştık ve Süleyman Şah'ın huzurunda divan durduk. Artık Şanlıurfa Süleyman Şah ile anılacak. Süleyman Şah'ta al bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak. 7 Haziran'da Selahattin Eyyübi'nin torunları olarak ders vermeye hazır mısınız? Gözüm başım üstüne Şanlıurfa, ser seran ser çavan Şanlıurfa. Ehvati ve Ehevati Ehlen ve sehlen bikum Şanlıurfa” dedi. 11.05.2015



1023 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası