• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam279
Toplam Ziyaret12908420

Basın Toplantısı Düzenlediler


            AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati, basın toplantısı düzenledi.Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan mitinge Şanlıurfalıları davet eden Nebati, 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını söyledi.

            Bir otelde düzenlenen toplantıya, Nebati’nin yanı sıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve milletvekili adayları katıldı.    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.Seçime 1 ay gibi kısa bir sürenin kaldığını belirten Nebati, Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla Topçu Meydanında miting düzenleneceğini dile getirdi.Büyük katılımın olacağı mitinge tüm Şanlıurfalıları davet eden Nurettin Nebati, 7 Haziran seçimlerinde 12-0 galip ayrılacaklarını iddia etti.

 

Bu sene çiftçilerimiz mağdur edilmeyecek

            Nebati, kentte  elektik sorununu çözdüklerini ifade ederken ara ara kesintiler yaşanacağını da belirtti.Nebati şöyle konuştu: “Yeşil kartlı adamın evinde 4 tane klima var. Serinlemek içinde ısınmak içinde var. Ben buradan vatandaşlara sesleniyorum. Bizim çiftçilerini o emeklerini korumamız lazım tasarrufa gitmemiz lazım. Bunu hep beraber çözmemiz gerekiyor. Bu sorunun siyasal olarak kullanılmaması gerekiyor. Biz bununla ilgili toplantılar yapıyoruz. Sayın başbakana bunu arz ettim. Enerji bakanıyla görüştük. Tabi bu iş sadece bizimle bitmiyor. Vatandaşla oturup bu işi halletmek lazım.Bu sene inşallah arızalar dışında elektrik kesintisi olmayacak. Bu sene çiftçilerimiz mağdur edilmeyecek. Muhalefet bunu kullanmaması gerekiyor. Varsa bir çözüm gelin hep beraber çözelim. Bütün muhalefeti davet edeceğim gelin bir öneri sunun diyeceğiz bu elektrik sorununu nasıl çözeceğiz.”

 

Ben 7 hazirana kadar çalışmıyorum

            Nurettin Nebati, elektrik sorununu seçime kadar değil temelli olarak çözdüklerini belirterek,Ben 7 hazirana kadar çalışmıyorum. 7 Hazirandan sonra 4 yıl buradayım. 7 Hazirana kadar elektrik var sonrası yok demek çok çirkin bir ifadedir. Biz seçim partisi değil iktidar partisiyiz. Biz yalan konuşmayız. Ama bu çok önemli çiftçide üzerine düşeni yapacak. Çiftçi ben para ödedim diyor. Birliklerde sıkıntı var. Nasıl ki çiftçi emeğinin karşılığını istiyorsa elektrik dağıtıcının da bir emeği var. Herkes hakkına saygı duyacak borcu varsa ödemesi gerekiyor. Dağıtım şirketi ile konuştuk, belli saatlerde elektrik kesintisi olacak. Ama büyük bir kesinti değil çiftçinin emeğini zayi edecek bir kesinti yapılmayacak. Kesinti saatleri de herkese bildirilecek” ifadelerini kullandı.  07.05.2015



1425 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası