• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam443
Toplam Ziyaret12911836

Çalışmalar Devam Ediyor


            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Işıldar Köyünde kilitli parke taşı döşeyen Viranşehir Belediyesi Şimdi de Divane köyünde kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı.

                Viranşehir Belediyesi kırsal alanda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çalışmalarını yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, emo (görümlü) Kanîya Pivaza, Birhe(Yazgüneşi), Qutê (Çökelge), Bêzarî (Talihli), Demo (Görümlü),Şimêlata (Yıldız)Edşanê (Elgün), Henefiş, Üçdam, Kuça Esme, Harami, Çay ada, Mozana,Divane, Kumçeşme, Yeşiltepe ve Aslanbaba gibi kırsal mahalle ve sokaklarında çalışma yürütüyor. İlçe merkezinde de PTT caddesi ve Yenişehir Mahallesi 1631. Sokakta aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal alanda daha önce Işıldar köyünde kilitli parke taşı döşeyen Viranşehir Belediyesi şimdi de Divane köyünde kilitli parke taşı döşemeye başladı. Köy sakinlerinden Bilal Aydoğdu, köydeki kilitli parke taşlarının 4 yıl önce il özel idare müdürlüğü tarafından köylerine getirildiğini ifade ederek : “Bu taşlar 4 yıl önce köyümüze getirildi. Döşemeden gittiler. Öylece bıraktılar. Köyümüze yıllardır hiçbir hizmet gelmiyor. DBP ile bizler hizmetle tanıştık. Allah onlardan razı olsun” dedi.

                Çalışmaları Kontrol eden Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Burun, yurttaşlarla sohbet etti. konu ile ilgili açıklama yapan Yılmaz : “Bizim tek düşüncemiz halkımıza hizmet etmektir. Bu yolda güçlü adımlarla yürüyoruz. Halkımız yıllarca hizmet görmemişler. Yaptıkları tek çalışma ise göz boyama olmuştur. Bu nedenle halkımıza biz hizmet edeceğiz” dedi. Kaynak: Viranşehir Belediye basın bürosu  07.05.2015



1784 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası