• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam232
Toplam Ziyaret12912072

Naimi Aşireti Nebati Onuruna Yemek Verdi


            Şanlıurfa'nın Karaali Mahallesinde ikamet eden Naimi Aşiretindeki akrabaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati'yi onlarca koyun keserek coşkuyla karşıladılar.

Hepimizin kıblesi bir, hepimizin yolu bir
           Karaali mahallesinin adınınAkaliolması gerektiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Bu ne güzel bir gün, bu ne gururlu bir gün, akrabalarım burada. Siz bizi başınıza taç ettiniz, sizlerde bizim başımızın tacısınız. Hepimizin kıblesi bir hepimizin yolu bir, hepimiz sıratı müstakimiz. Ben burada akrabalarıma geldim, soydaşlarıma geldim, ama ey soydaşlar şunu bilin çünkü biz Allah'a iman ettik” dedi.

Bizim yol arkadaşlarımız düzgün insandır
          Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın selamını da ileten Nebati, “Taş üstüne taş koyan, hizmet üreten, hizmet üretirken de varlığını bu ülkeye emanet eden AK Partinin Genel BaşkanıProf.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yardımcısı sıfatıyla, Başbakan'ın yolunda olan bir hizmetkârın dava ferdiyiz inşallah. Sadece 78 milyon insanın değil, Gazze'deki yetimin, Şam'daki ölümden kaçmaya çalışan insanların, savaşta yakınlarını kaybedenlerin, Kahire'deki Esma'nın da sesiyiz' diyen, bu ülkenin ilk defa kendi oyu ile seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yol arkadaşıyız. Biz yol arkadaşlarımızı doğru biliriz. Bizim yol arkadaşlarımız düzgün insandır. Bizim yol arkadaşlarımız, yolsuzluk yapmaz, arsızlık yapmaz, yetimin hakkını yemez. Yanlışlıklara girmez. Tek bir dileği vardır, o da Allah'a inanç, bu millete güven duymaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
 
         Konuşmanın ardından kazanlarda pişirilen koyun etleri ve pilav,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve orada bulunan herkese ikram edildi.

         AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Tek Tek Milli Parkında düzenlenen “3. geleneksel Bisiklet Yarışması”na katıldı ve Yanık Mahallesine parke taşı döşeme karşılığında iddiaya girerek bisiklet yarışı yaptı.

          Eşofman ve spor ayakkabısı giyen ve bisiklet kaskı takan Nebati ile Güvenç, Yanık Mahallesine 10 bin metrekare parke taşı döşenmesi için iddiaya girerek pedal çevirdi. Vatandaşların sevgi gösterileriyle uğurlanan ikili parkın girişinde kurulan start çizgisinden yarışa başladı. Nebati ve Güvenç, yaklaşık 2 Km pedal çevirdikten sonra turu tamamladı ve 150 metre farkla yarışı 1. bitirdi.

         Nebati, Park yakınlarındaki Yanık Mahallesinin yol ihtiyacının olduğunu öğrendiklerini ve Güvenç ile mahalleye parke taşı döşeme karşılığında iddiaya girdiklerini söyledi.

 Aramızdaki yarış millete hizmet yarışıdır

     Tek Tek Milli Parkının Şanlıurfa için bir nimet olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Bu tatlı yarışın sonunda buraya bir şey yapılması gerekiyordu. Şanlıurfa'da da gördüğüm kadarıyla parke taşı, yol ve taziye evleri gibi talepler var. Başkanımızla 10 bin metrekare parke taşı döşenmesi için iddialaştık. Ama başkanların her zaman eli geniştir, Büyükşehir Belediye Başkanımız orada ne kadar ihtiyaç varsa tamamlamak üzere söz verdi. AK Partide Bakanlar, Başkanlar, Belediyeler arasındaki yarış millete hizmet yarışıdır. Bizde bunu bizzat bugün yaşadık” dedi.

 Yenilen ben, kazanan millet ve Şanlıurfa olsun

     Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, yarışın keyifli geçtiğini belirterek, “Nurrettin Bey bizi yendi. Genel Başkan Yardımcısını herhalde yenecek halimiz yoktu. Yanık Mahallesinin parke taşını yapmak boynumuzun borcu zaten. Yenilen ben olayım kazanan millet ve Şanlıurfa olsun. Rakip zorlu, ben sportmenim ve sporu çok seviyorum. Nurettin Bey gençliğin avantajıyla hızlı ama kondisyonda ben daha iyiyim diye düşünüyorum” diye konuştu. 06.05.2015



1956 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası