• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam137
Toplam Ziyaret12911977

Basın Toplantısı Yaptılar


           

          

            Halkların Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları Leyla Güven, Serhat Dicle Yüksel HDP Viranşehir İlçe Eş Başkanları Tamer Şenbayram , Ayşe Sürücü DBP Viranşehir İlçe Eş Başkanları Hoşnav Ata ve Belediye Meclis Üyesi Servet Kılıç Viranşehir basını ile bir araya geldi.

            Viranşehir'de bulunan yerel ve ulusal basının  yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında gündem ilişkin açıklamalar yapıldı. Serhat Dicle Yüksel" Viranşehir'de bulunan siz değerli basın mensupları ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. 1 Mayıs emekçilerin bayramını kutluyorum. Bu seçim bizim açımızdan oldukça önemli bir seçimdir. Bizim baraj sorunumuzun olmadığını bilmenizi isterim Bunu kamuoyu gündemine getirenlerin art niyetli olduğuna inanıyorum. Bu seçim son dönemde yapılan en önemli seçimlerden biri olacaktır. Hep birlikte başarıp kazananın tüm halkların olacağını göstereceğiz" dedi.

            HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı Leyla Güven ise kısa bir Türkiye gündemi değerlendirmesi yaptıktan sonra" Bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. yapılan anketlerde HDP nin oy oranı % 13 tür. Bizim hedefimiz ise bunu % 15 e çıkarmaktır. Parlamentoya girip  belki de son yüzyıla damga vuracak Anayasa değişikliği için çaba göstereceğiz. Türkiye'de yaşayan halkların haklarının verilmesi için emek vereceğiz. HDP Türkiye partisidir, bunun aksini söyleyenler şunu söylemek isterim; HDP bugün Giresun'da, İzmir'de, Hakkari'de ve Diyarbakır'da seçime giriyorsa bu bunun ispatıdır. HDP tüm halklara ve  inançlara saygılı ve herkese her kesime açık olan bir partidir. Seçim çalışması için gittiğimiz her yerde bunu açık bir şekilde görüyoruz. Halkımız artık AKP iktidarının politikalarından memnun olmadıklarını ifade ediyor. Bir trafo veya bir yol için artık oy vermeyeceklerini beyan ediyorlar. Bunu gören halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh her geçen gün daha da artmaktadır. Bundan böyle yapılacak tüm çalışmalarımızı sizlere duyurup halkımızla bizim aramızda köprü olmak için siz basın mensupları ile sürekli iletişim halinde olacağız. Bugünkü basın toplantımıza katılan siz basın emekçilerinin ve tüm emekçi insanlarımızın 1 Mayıs bayramını kutluyorum. Basın toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan açıklamalardan sonra basın mensupları ile toplu bir hatıra fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi. 

01.05.2015








1686 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası