• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam464
Toplam Ziyaret12903241

Bizde Tebrik Ederiz


            Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer  Viranşehir’de görev yapan okul müdürlerine başarı belgesi verdi.

            Hürriyet Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Tan, Fatih Sultanı Mehmet Lisesi Müdürü Süleyman Çelik, Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Gören, Viranşehir Kız Anadolu Lisesi Müdürü Turan Aslan, Ayaklı İlk ve Orta Ortaokulu Müdürü İlyas Geçici, Kırlık İlk ve Ortaokulu Müdürü Eyüp Ersan, Yukarı Sarpın İlk ve Ortaokulu Müdürü Şerif Şen Yazgüneşi İlk ve Ortaokulu  Müdürü Ali Demirdaş  görevlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı, Kaymakam Dr Huzeyfe Citer  tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildiler.

            Kaymakam Dr Huzeyfe Citer’in daveti üzerine gerçekleştirilen görüşmede Citer okul müdürlerine tek tek teşekkür etti. İdareciler olarak ağır bir yükün altında olduklarının altını çizen Citer şunları ifade etti: “Her birimiz ağır bir yükün altındayız. Okullarımızda insan yetiştiriyoruz. Yetiştirme stratejilerinde hata yada görevi ihmal etmek, telafisi mümkün olmayan zararlara neden olur. Okullarsa büyüklerine saygılı akranlarına ve küçüklerine şefkatli ve merhametli, sosyal aktivitelere gönüllü katılan, matematik, fen ve sosyal bilimlerde bilim adamı olabilecek bir nesil yetiştirmek zorundayız. Öğrencilerimizin uğradığı çevresel tahribatları dikkate aldığımızda çok daha fazla çalışmak zorundayız. Toplumun her kesimi ile barışık, vizyon sahibi olan bir nesil, hem ilçemizi hem bölgemizi hem de ülkemizi çok daha ilerilere taşıyabilecektir. Birer idareci olarak bu konudaki katkılarınız göz ardı edilemez. Emek ve gayretlerinizden dolayı tek teşekkür ediyorum” dedi.

            Sohbet havasında süren görüşmede okullarda öğretmenlerin serbest kıyafetle gelmesi ve okul kıyafeti konusunda okul müdürleri fikirlerini paylaştı. Bölgenin eğitim konusundaki hassasiyetlerine değinen okul müdürleri Kaymakam Dr Huzeyfe Citer’e eğitim konusundaki hassasiyetinde ötürü teşekkür etti. Görüşmenin sonun Citer okul müdürleri ile hatıra fotoğrafı çekti. 30.04.2015









1010 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası