• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam495
Toplam Ziyaret12903272

Ş.Urfa Büyükşehir Belediyesinden Bir Etkinlik Daha


            Efendimizin (sav) Kutlu doğumuna istinaden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Şubesi ve Viranşehir koordinatörlüğü ile birlikte bir etkinlik düzenledi.

            Viranşehir Kapalı spor salonunda yapılan programa halkın ilgisinden dolayı salon hınca hınç doldu. Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Sosyal Yardım Şube Müdürü Murat Müjdeci, Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilciler ve büyük bir kalabalık kitlesi katıldı. Program Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Grup Tillo sahne aldı. Okuduğu İlahiler ile halkı coştururken her ilahiye bütün salonun eşlik etmesi dikkat çekti.

            Daha sonra sahne alan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu 5 yıl aradan sonra tekrar Viranşehir'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Döngeloğlu" Efendimizin Kutlu Doğumu vesilesi ile bir aradayız. Bizi bu programa davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ederim" derken salonun bu söylem üzerine büyük bir alkış kopardığı gözlemlendi. Asrı Saadet döneminde yaşanan olaylardan kısalar anlatan Döngeloğlu katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Mısır'da son yaşanan İdam kararlarına da değinen Döngeloğlu" Mısır'daki Firavun zihniyeti halkın seçtiği Mursi ve İhvan liderlerine adeta ceza yağdırıyor. Bu ahmaklar bu şekilde bunları susturabileceğini sanıyor. Allah bu zalimlere fırsat vermesin. Bakın sevgili Viranşehirliler dört bir yanımız ateşle kaynıyor. Müslüman ülkelerde göz yaşı ve acı dinmiyor. Uyanık olalım, Kürdü ile Türkü ile Arap'ı ile Laz'ı ile çok uyanık olmamız bu zalimlerin oyununa gelmememiz lazım" dedi. Bu söylemden sonra Salonda bulunanlar Rabia işareti yaparak konuşmaya destek verdiler.

            Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç adına Ömer Döngeloğlu'na ve grup Tillo'ya plaket verildi. Büyükşehir Belediyesi programa katılan tüm davetlilere de Gül Suyu, Gül Lokumu, Hadis içeren kitapçık ve mesaj içeren bir paket dağıtıldı. Program başlarında yaşanan elektrik kesintilerine rağmen halk programı terk etmeyip aksine Tedaş'a inat destek verdi. Program yaklaşık 3 saat sürdü. 26.04.2015




  

 



1324 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası