• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret12913756

Bahar Şenliği Yaptılar


         Viranşehir Hadi Kutlu Anadolu Kız Teknik ve Mesleki Lisesi geleneksel hale getirdiği 2. Bahar şenliklerini gerçekleştirdi.

         Hadi Kutlu lisesi bahçesinde gerçekleştirilen törene Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Müftüsü Abdurrakip Arslan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Alladdin Milli, Eğitim Bir-Sen Viranşehir Temsilcisi Ahmet Bilen, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Viranşehir Kaymakamlığı Proje Ofisi Koordinatörü Fethi Üncal, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

HADİ KUTLU RAHMETLE ANIYORUZ

         Bahar Şenliğinin açılış konuşmasına yapan Okul müdürü Sedat Gören Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin kurucusu Hadi Kutlu’yu anarak başladı. Gören, açılış konuşmasında şunlara yer verdi: “En başta Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni kurarak eğitim camiasına kazandıran merhum Hadi Kutlu’yu minnet ve şükranla anıyoruz. Bu yıl Hadi Kutlu Bahar Şenliklerinin ikincisini gerçekleştireceğiz. Amacımız bu şenliklerin devam ettirilmesi. Lisemizde eğitim gören öğrencilerimizi hem bedenen hem de zihnen yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin hayata hazırlarkan özgüvenleri yüksek şahsiyetli ve başarılı olmaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Şenliğe katılan herkese teşekkür eden Gören’in ardından İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Hadi Kutlu’nun ardından bir sadaka-i cariye bıraktığına dikkat çeken Arslan, merhum Hadi Kutlu’ya dua ederek ruhuna herkesin bir fatiha okumasını istedi.  Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür eden Arslan “Kutlu Doğum” programında kendilerine destek çıkan öğrencilere minnettar olduğunu belirtti.

         Açılış konuşmalarının ardından okula destek çıkan Salih Samak, Hadi Diken ve Ali Doğan’a birer plaket verildi. Gösterilerin ardın şenliğe katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.

HADİ KUTLU ÖĞRENCİLERİ KUTLU DOĞUMU KUTLADI

         Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kutlu doğum haftası münasebeti ile bir program tertipledi. Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan programa İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Nüfus Müdürü Turan Faysal, okul müdürleri öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SESLENDİRİLEN ŞİİRLER DUYGULANDIRDI

         Programın açılış konuşması öğrenciler tarafından yapıldı. Peygamber Efendimizin hayatı ve özellikleri hakkında kısa bir bilgi veren öğrencilerin özgüvenleri gözlerden kaçmadı. Özellikle peygamber efendimize duyulan özlemi konu alan şiirleri seslendirilmesi esnasında davetlilerin duygulandığı gözlendi. Hadi Kutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kutlu doğum programını sonunda konuklara lokum ve gül suyu ikram edildi. 22.04.2013





1586 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası