• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam91
Toplam Ziyaret12911484

Osman Baydemir Viranşehir Esnafını Ziyaret Etti


            7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçiminde HDP Şanlıurfa Milletvekili adayları Viranşehir'de esnaf ziyaretinde bulundular.

            HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, Leyla Güven ve Serhat Dicle Yüksel Viranşehir'de ilk olarak Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Baydemir,esnaflarla sohbet edip destek istedi.Hayvan pazarındaki esnaflar, HDP Adayı Osman Baydemir’i görmek,kucaklamak ve resim çektirmek isteyince zaman zaman izdiham yaşandı. Gördüğü ilgi ve alaka karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Baydemir, Viranşehir’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Viranşehir halkına çok güvendiğini belirten Baydemir, Şanlıurfa’daki hedeflerinin en az 400 bin oy olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 saat süren hayvan pazarı ziyaretinin ardından Malgir taziye evinde bulunan bir taziyeye uğradı. Baydemir ve beraberindekiler daha sonra Karacadağ caddesindeki esnafları ziyaret etti. Baydemir’in esnaflara  yapmış olduğu ziyarette, HDP Viranşehir İlçe Eş Başkanları Tamer Şenbayram ve Ayşe Sürücü,DBP İlçe Eş Başkanları Hoşnav Ata ve Esma Vural, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Burun, HDP ve DBP ilçe yöneticileri eşlik etti.

            Baydemir ve beraberinde ki heyet daha sonra Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Parti yöneticileri ile görüşen Bayademir ve Beraberinde HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayları Leyla Güven ve Serhat Dicle Yüksel , seçimlerin demokrasi şöleninde geçmesi dileğinde bulundular. Ak Parti Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım ise, HDP heyetinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, seçimlerin Barış,Kardeşlik ve Demokrasi şöleninde geçmesi temennisinde bulundu. 20.04.2015


















1784 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası