• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam702
Toplam Ziyaret12912542

Viranşehirliler Muhammedi Aşkla Coştu


            Viranşehir ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

                Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Viranşehir’in Kışla Mahallesi'nde Antin Parkı yanında Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Etkinliğe on binlerce insan katıldı. Viranşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği ve sunuculuğunu İbrahim Bahadur’un yaptığı etkinlik, Hafız Ahmet Pasçı Hoca'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 
                Etkinlikte konuşan Adnan Akgönül Hoca, "Peygamberimiz gibi bir öndere sahip oluğumuz için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Bugün bu meydanda Peygamberimize olan bağlılığımızı ispatlıyoruz. Allah şahittir ki buradaki yaptığımız methiyeler, salâvatlar ona ulaştırılıyor. Yüce Allah ayeti kerimede buyuruyor ki; Allah ve melekleri peygambere salât eder, över, metheder ve destekler. Ey iman edenler, ey inanlar, ey ümmet sizde O’na salât edin, O’nu destekleyin, O’nun yolunda yürüyün. O’nun izninden gidin, sünnetine tabi olun. Cenabı Allah hepimize O’nu anlamayı, On’unla beraber haşrolmayı, onun yolunda yürümeyi cümlemize nasip eylesin. O’nun bize miras olarak bıraktığı sünnete tabi olmayı, evlatlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın O’na hayran olmasını Cenabı Allah cümlemize evlatlarımıza nasip eylesin.   " dedi. 
                Etkinlikte Kızıltepe Kız Çocuk İlahi Grubu ile Cizre Özlem Ajans İlahi Grubunun okuduğu birbirinden güzel ilahileriyle izleyicileri coşturdu. Etkinliğin devamında İsmail Çevik Kürtçe bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmasında Çevik ” Muhammed (A.S.V.) şöyle buyuruyor; İman sadece söz ile değildir. Nasılsa Allah Rahimdir bizi affeder derseniz şeytanın yolunda giderseniz. Eğer siz futbolcuları, sanatçıları, Allah tanımazları ve zalimleri kendinize önder ve rehber edineceksiniz sonrada Allah bizi affeder diyeceksiniz yok vallahi Allah affetmez. Peygamberimizin yolunda gidenlerin af olunması bellidir. Ey müminler Hz. Muhammed’ın düşmanlarını dost edinirsek Allah bizden razı olmaz ve bizi sevmez.” diye konuştu.
                Etkinlikte Cami-Der tarafından başlatılan salâvat kampanyası kapsamında okunan yaklaşık bir milyar salâvat, hatim ve Yasin-i Şerifler Peygamber Efendimizin aziz ruhlarına hediye edildi. Etkinlik, İsmail Çevik Hoca'nın okuduğu kapanış duası ile sona ererken, etkinlik çıkışında katılımcılara İnzar, Nisanur ve Kelhaamed dergileri hediye edildi. Peygamber Sevdalıları alanı temizledikten sonra ayrıldılar.  
Kaynak: İLKHA   13.04.2015

  



1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası