• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam201
Toplam Ziyaret12909535

Katılım Dikkat Çekti


            Viranşehir Derneği’nin 8. Kuruluş Yıl Dönümü büyük bir katılım ile kutlandı.Viranşehir’in en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Viranşehir Derneği kuruluşunun 8. Yılını geniş bir katılımla kutladı.

            Viranşehir Belediye Kültür Merkezinde saat 20:00 başlayan programa Viranşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Salonda yer bulamayan yüzlerce kişi programa katılamadı. Güzel sesi ile Viranşehir’in tanınmış kuran karilerinden Ahmet Pasçı’nın Kuran Tilaveti ile başlayan program Dernek Başkanı Murat Karadaşın konuşması ile devam etti. Viranşehir Derneği’nin kuruluşunda büyük emekler vermiş olan Halil Erbaş’ı anarak konuşmasına başlayan Karadaş, 1990’ların faili meçhullerine kurban giden Melle Xelil adı ile tanınan Halil Erbaş’ın bir mezarının bile olmadığını kaydetti. Melle Xelil’in insan işçisi olduğunu ifade eden Karadaş, “ Viranşehir Derneği olarak bizeler insanları ve insanlığı merkeze almış bir misyonu benimsiyoruz. Temel gayemiz toplumdaki her ferdin başta anne ve babasına olmak üzere yakınlarına yaşadığı topluma, ülkesine ve insanlığa hayırlı olmasında katkı sağlamaktır. Melle Xelil bu fikirle yola çıktı ama kaos ve anarşiden beslenen zalimler onu aramızdan aldılar. Bizler onun fikir ve misyonunu sürdürmeye devam edeceğiz. Garipleri, miskinleri, yetimleri, mazlumları dini, dili, ırkı ne olursa olsun kol kanat gerecek, onları himaye edeceğiz” dedi.

            Seslendirilen ilahilerin ardından Huzeyfe el Hatip ve Yasin Talay’ın konuşmaları ile devam eden program ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarına plaket verilmesi ile son buldu. Program sonunda konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  11.04.2015




















1250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası