• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret12911692

Katılım Dikkat Çekti


            Gittikçe artmakta olan madde bağımlılığı'ndan dolayı ölümleri göz önüne alarak çalışmalar başlatan ASİF Viranşehir İlçe Başkanı Emrullah Turnalı, Madde Bağımlılığı için basın açıklamasıyla ilk adımı attıklarını belirtti.

            Viranşehir Maliye Parkında Basın açıklamasını ASİF Kadın Kolları Başkanı Pınar Çuvanlıoğlu okudu. Çuvanlıoğlu" Günümüzde sayıları gittikçe artan madde bağımlılığı gençlerimizin ve çocuklarımızın hayatlarını tehdit etmektedir. Aile ve sosyal ilişkiler federasyonu olarak bu duruma duyarsız kalan aile ve toplumu uyarmak maksadıyla böyle bir basın açıklamasını yapıyoruz.madde bağımlılığı ile mücadele tek bir kurum tarafından yürütülmeyeceği toplum ve devletin tüm kurumları el ele verip bir bütün içerisinde mücadele edilmelidir. Sadece kolluk kuvvetinin yakalamaları veya sağlık kuruluşlarının tedavi yönündeki çabaları tek başına bir anlam ifade etmemektedir. Bunların mutlaka eğitim faaliyetleri ile de desteklenmesi şarttır. Çünkü görülmektedir ki uyuşturucu sorunu arkadaşlar ve aile içerisinde çözümlemeye çalışan bir mesele olma yolundadır. Bunun en büyük nedeni ise toplumsal örf- adete bağlı kaygılar ile konu hakkında yeterince bilince sahip olunamamasıdır. Uyuşturucu satıcıların ve kullanıcıların maddelerin tanımında göstermiş olduğu özendirici reklamların olumsuz sosyal medyanın etkisi düşünüldüğünden karşı savaş olarak toplumu bilinçlendirmek bu konuda madde yakalamaktan çok daha büyük bir önem arz etmektedir. Maddelerin kişi üzerinde meydana getirdiği etki ve köleleştirme ilk bakışta bireysel bir sorun olarak göze çarpmakta ise de bunun zamanla toplumun kanayan bir yarası olduğu gerçeği önümüze gelmiştir" dedi.

            ASİF İlçe Başkanı Emrullah Turnalı, Öncelikle emeği geçen, ASİF Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Beslenen ve Gençlik Kolları Teşkilatıma, Kadın Kolları Başkanı Pınar Çuvanlıoğlu, ve Kadın Kolları Teşkilatına, İlçe Emniyet Mensuplarına, Basın mensuplarına Osmanlı Eğitim Ocaklarına, Viranşehir derneğine, CHP ilçe başkanlığına, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına, Türkiye Talasami Federasyonuna, ASİF Siverek ilçe başkanlığına, Anadolu Selçuklu Derneği Şanlıurfa İl başkanlığına, Şuski Eski koordinatörü İbrahim Gelin'e ve Lütfi Doğruya, ve katılan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. 20.03.2015





1343 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası