• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam156
Toplam Ziyaret12908297

Kalabalık Bir Heyet Halinde Geldiler


            Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinde İncelemelerde bulundu ve işadamlarıyla toplantı yaptı.  ŞUTSO Heyeti, Yönetim Kurulu Toplantısını da Viranşehir’de gerçekleştirdi.

            ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Cumali Güneş, Meclis Üyesi Şehmus Demirel ve Genel Sekreter Faruk Yaşar’dan oluşan heyet, Viranşehir-Şanlıurfa karayolu 15. km'de bulunan Viranşehir OSB’de incelemelerde bulunmak üzere bir gezi düzenledi.

Viranşehir Osb’de 46 Parsel var, 2. Etap’ta 87 Parsel Yatırımcı Bekliyor

            Düzenlenen gezide Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürlüğü ziyaret edilerek Bölge Müdürü Murat Özalkak’tan OSB hakkında detay bilgi alındı. ŞUTSO Heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Bölge Müdürü Murat Özalkak Organize Sanayi bölgesine yatırımların artarak devam edeceğini dile getirdi. Murat Özalkak şunları kaydetti: "Organize Sanayi Bölgesi'ne son dönemde ciddi yatırımlar yapıldı. İşletme sayımız gittikçe artıyor. Şuan için Viranşehir OSB’de 12 faal tesis mevcut, genel olarak mermer ve karo, bulgur, çırçır, mısır kurutma ile sulama sistemleri imalatı yapan tesisler bulunuyor. Viranşehir OSB’de yer tahsisi yapılmış 46 parsel var, 2. Etap çalışmalarımız sürüyor, orada da 87 parsel hazır yatırımcı bekliyoruz” dedi. Murat Özalkak, OSB’nin elektrik enerjisinde zaman zaman olumsuzluklar yaşadığını ama son 2 yıldır genelde iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Pazar Bulamama ve Pazarlarda Güven Problemleri Var

            Heyet, OSB Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından Maysan, Nansan, Yavuklu Zeytin Yağı, Mermersan, Alkasan ve Saruhan Mermer işletmelerini ziyaret ederek işadamlarıyla OSB sorunları ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu. İstişarede genel olarak yol ve alt yapı sorunları, Pazar bulamama ve pazarlarda güven problemleri öne çıktı. İşletme yetkilileri mevcut sorunların çözümü konusunda ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’den yardımlarını talep etti. Heyete, Viranşehir Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Bahri Palmanak ve OSB Bölge Müdürü Murat Özalkak da eşlik etti.

Viranşehir önemli bir ilçe

            OSB İşletmeleri gezisinin tamamlayan heyet, Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere ŞUTSO Viranşehir Temsilciliğine geçti. Heyet, Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Viranşehirli işadamlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, 2023 yılı hedefleri, teşvikler, Şanlıurfa’nın ekonomik göstergeleri ve Türkiye’deki teşvik belgesi sıralaması konularında bir sunum yaptı.

            Başkan Ertekin şunları ifade etti “Verimli toprakları, elverişli iklimi ve ticaret yolları üzerinde bulunması nedeniyle Viranşehir’in önemli bir ilçe olduğunu söyleyebiliriz. OSB’sinde olumlu gelişmeler var, modern tesisler kurulmuş, daha da kurulacaktır. İlimiz 6. Teşvik bölgesinde hibe ve teşvikler var, onlardan faydalanmalıyız, hibe ve teşvikleri işletmelerimizi büyütmemiz için maya olarak görmeliyiz. Rekabet şartları her geçen gün ağırlaşıyor, yeni pazarlar bulmamız lazım, ihracata yönelik çalışma yapmamız lazım ki hem biz kazanalım hem de ülkemiz kazansın” dedi. Başkan Ertekin sunumunun ardından görüş ve önerileri aldı, soruları cevapladı.

Kaynak: Şutso Basın  09.03.2015







1171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Saat
Site Haritası