• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret12911576

"Kadın hakları için slogan değil çözüm üretiyoruz"


            Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akyürek Mesajında şöyle dedi:

         Akyürek, kadın haklarının sadece 8 Mart’ta hatırlanmasına karşı çıkıp, AK Parti’nin hak mücadelesinde kadınların yanında olduğunu söyledi, tüm partilere “Slogan değil çözüm üreten siyaset yapalım” çağrısında bulundu.

         AK Parti’li Akyürek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, İslam aleminin, kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmesini yasaklayan bir peygamberin takipçisi olduğunu kaydetti. “Hiçbir gerekçe şiddeti meşru kılamaz” diyen Akyürek,  şunları söyledi:

         “Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı, istismarı, şiddeti reddediyoruz. Bizim kültürümüzde ayrı gayrı yok. Etnik, mezhepsel, her tür dışlamaya, kötü muameleye karşıyız, bundan sonra da tüm gücümüzle karşı çıkacağız. Kadınlarımızın şiddet görmesini, ne vicdanen ne ahlaken kabul edebiliriz. Biz, cennetin anaların ayakları altında olduğuna inanan bir medeniyetten geliyoruz. Kadınlar her zaman baş tacımız. Her yıl 8 Mart’ta içi boş sloganlar atılmasını içimize sindiremiyoruz. Nutuklar atmak yerine, somut adımlar atmak gerek. Kadınların siyasal hayatta daha çok yer almasını istiyoruz, bunun gereğini yapıyoruz. Meclis’te en fazla kadın vekil AK Parti’de. Kadın-erkek eşitliği için Anayasa’da düzenleme yaptık, eşitsizlik içeren cümleleri çıkardık. Biz çözüm üreten siyaset yapıyoruz. Gelin, kadın haklarına destek için çıkardığımız yasaların takipçisi olun. Kadın sorunlarını 1 gün hatırlayıp, 364 gün unutmanın topluma faydası yok.”

Mehmet Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, eşitlik, adalet, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu. 07.03.2015

 



1030 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası