• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam532
Toplam Ziyaret12913140

İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplandı


            Viranşehir İlçe İnsan Hakları Komisyonu bu yıl ilk toplantısını Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer Başkanlığında yaptı.

            Viranşehir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Ak Parti Temsilcisi Eyyüp Akbaş, Chp İlçe Başkanı Remzi Taylan, HDP İlçe Başkanı Tamer Şenbayram, MHP İlçe Başkanı Yasin Haşimi, Viranşehir Bizim Gazete sorumlu yazı işleri Müdürü Fethi Güzelses, Sağlık Grup Başkanı Dr. Duygu Atalı, Sanayi ve Ticaret Odası Başkan V. Rıdvan Gezgin, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Şah Tamer, MYO Öğretim Görevlisi Abdulkadir Basık, Serbest Avukat Abdurrahman Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ekinci, Okul Aile Birliği Başkanı Münir Kanar ve Kurul Sekreteri Haşim Yıldız katıldı.

            Kurul üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Dr Huzeyfe Citer insan hakları sorununun tüm dünyanın sorunu olduğunu vurgulayarak “ İhsan hakları sorunu tüm dünya ülkelerinin gündemindedir. Demokrasinin beşiği Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde insan hakları ihlalleri yaşanmaktadır. Bu sorunun bizim için önemli boyutu kurulumuza intikal edecek insan hakları ihlallerinin çözümü için çaba sarf etmektir.  Kurulumuzda soyut kavramları değil, somut olguları masaya yatırma ve çözüm için el birliği içinde adım atmalıyız” dedi.

            Kurul üyelerinden Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ise söz isteyerek şunları  kaydetti: “ Bu kurulun toplanmasında emek veren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Önceki yıllarda yine insan hakları kurulllarında üye sıfatı ile bulundum. Bu toplantılarda insan hakları noktasında yeterli bir bilince sahip olamadığımız kanaatine vardım. İnsan hakları ve bu hakların kullanımı noktasında toplumsal bir bilinç oluşturmak için çeşitli etkinlikler yapılmalı. Biz bu tür etkinlikleri destekleyeceğiz” dedi.

            Kurul üyelerinin söz alıp fikirlerini paylaştığı toplantıda, İlçe İnsan Hakları Toplantılarında teorik konular yerine pratik faydası olacak konuların gündeme taşınması ortak paydasında buluşuldu. Toplantı sonunda yaşanan ihlalleri araştırması için bir alt komisyon kurulması kararı alındı. İnsan hakları toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.
bizimgazete63.com 25.02.2015  06 Cemaziyel- Evvel  1436



1191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası