• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam242
Toplam Ziyaret12902586

Bakalım Dikkate Alacaklar mı?


            Son dönemde Viranşehir genelinde yaşanan olumsuz durumdan dolayı Viranşehir halkı Şanlıurfa Büyükşehir'e Ültimatom gönderdi.

            Viranşehir Bizim Gazete haber merkezine gönderilen bilgiler ışığında Büyükşehir Belediyesine ait hizmet alanlarında yaşanılan sıkıntılar halkı canından bezdirdi. Viranşehir'in Şehir içi trafiği, Merkez ve mahalle yolları, Mezbahane, Başıboş köpeklerin şehri istilası ve diğer hizmetlerin aksaması sonucu halk adeta isyan ediyor.

            Viranşehir'in şehir içi trafiği özellikle mesai saati içinde içinden çıkılmaz hale gelirken düzensiz yapılan araç parkları vatandaşı çileden çıkarıyor. Ambulansların dahi geçmekte zorlandığı trafik yüzünden vatandaşlar hastalarını taşımakta zorlanıyor. Yeni Mezbahanenin bir türlü yapılamaması yüzünden vatandaşta esnafta zorluk çekiyor.

            Başıboş köpekler yüzünden özellikle sabahın erken saatlerinde okula gitmekte olan öğrencilere korkulu anlar yaşatıyor. Son dönemde sayısı bir kaç katına çıkan köpekler yüzünden gündüz gözü anında bile vatandaşlar çarşıda yürümekte zorlanıyor. Bu sahipsiz köpekler için bir an önce hayvan barınma yerinin Viranşehir'e yapılması talep ediliyor.

            Daha önce gazetemiz tarafından gündeme taşınan şehir içi yollar ile mahalle yolları adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Söz konusu sorunlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi daire amirlerinin hiç bir çözüm üretmemesi sıkıntılara yol açıyor. Daire amirlerinin "Dostlar alış verişte görsün" misali şehre yaptıkları ziyaretler ise tepki topluyor.

            Şanlıurfa ilçeleri içinde Viranşehir'e adeta üvey evlat muamelesi yapıldığını düşünen vatandaşlar sorunlarının bir an önce çözümü için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç'e çağrıda bulunuyor. Sorunlarının çözümü konusunda ilgili birimlerin görevlerini hakkıyla yerine getirmesini ve bu konuda Başkan Güvenç'in bu birimleri harekete geçirmesini bekliyor.  bizimgazete63.com 18.02.2015  28 Rabiul-Ahir 1436


              



1101 kez okundu

Yorumlar

Proje     18/02/2015 16:59

Bu sorunla ilgili ar-ge birimimiz gerekli çalışmaları ve fizibiliteleri yapıp projeyi hazır hale getirmiştir.19 /02/2015 tarihinde şanlıurfa büyükşehir belediyesine projeyi sunacaktır.
Misafir - Viransehir ASİF İlçe başkanlığı

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası