• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret12902468

Sosyal Bilimler Lisesindeydi


            Viranşehir Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Kariyer günleri projesi kapsamında mesleki bilgilendirme programı çerçevesinde Viranşehir Kaymakamı Doktor Huzeyfe Citer Kaymakamlık ile ilgili mesleki birikimini Sosyal Bilimler Öğrencileri ile paylaştı.

            Kaymakam Citer bu kapsamda Sosyal Bilimler Lisesine gelerek Kaymakamlık mesleği hakkında sunum yaptı. Yapılan sunum sonrasında Öğrenciler Kaymakamlık mesleği ile ilgili merak ettiklerini Kaymakam Citer ile paylaştı. Oldukça samimi bir havada geçen sunumdan sonra Viranşehir Kaymakamı Doktor Huzeyfe Citer okul ile ilgili denetimini yaptı. Kaymakam Citer önce okulun genel bilgisi hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kütüphane, depo ve yemekhaneyi ziyaret ederek tespit ettiği eksiklikler için talimat verdi. Kaymakam Citer özellikle yeni yapılan bu okulun yemekhanesinde damdan akan suyun önüne konulan bidonları sordu. Yetkililer " Yemekhanenin her yağmurda aktığını bunun için böyle bir çözüme gittiklerini ve ilgililerle girişimlerin devam ettiği bilgisini aldı. Yetkili firmanın bir an önce bu durumu çözmesi için talimat verdi. Söz konusu yemekhane yeni olup tavan boyalarının döküldüğü de görüldü.

            Viranşehir Bizim Gazete konu ile ilgili olarak geçen hafta kamuoyunu uyarmış ve yeni yapılan okullarda ki eksiklikleri gündeme taşımıştı.
bizimgazete63.com 17.02.2015  27 Rabiul-Ahir 1436











1088 kez okundu

Yorumlar

Çürük adamların çürük okul binaları     20/02/2015 01:27

Fethi GÜZELSES beyi okullar hakkındaki duyarlılığını samimi bir şekilde tebrik ediyoruz.Viranşehir de bu sene inşa edile 30 küsür okulun tümü belirlenen fiyatlarında ciddi bir kırım yapılmadan ihale edilmelerine rağmen tamamı maalesef çok kalitesiz ve baştan savma yapılmış ve bütün ilgililer buna göz yummuştur.ortada dolaşan iddalar bir sürü.Sayın kaymakam eğer eğer ilgili biri ise lütfen ilgili bakanlıklardan bilirkişi ve teftiş istesin.milletin malı ve çocuklarımız heba edilemiyeceğinin gösterilmesi gerekir.Hadi bakalım dürüst iseniz buyrun.okullar daha açılmadan çökmeye başladı revamı kardeşim memleketin sahibi devletin sahibi yokmu...?
Misafir - Merve

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası