• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam175
Toplam Ziyaret12911568

Başvurular 16 Şubatta başlıyor


         Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin ardından ilk kez bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan İl Eş Başkanı Sevda Çelik Özbingöl, seçim startını verdiklerini ve her kesimden vatandaşı HDP’ye katılmak üzere davet ettiklerini belirtti.

   Tüm engellerin kaldırıldığı bir parti olacağız

         Başkan Sevda Çelik Özbingöl, “Yasal koşullara sahip HDP'nin yeni yaşam çağrısı çerçevesinde, her kimlik ve inanç için eşit ve özgür bir yaşam mücadelesine inanan her ulustan, her dilden, her kültürden ve her inançtan herkesi, partimize bekliyoruz.  Kadınları, gençleri, engellileri, emekten, özgürlükten, barıştan ve adaletten yana olan güçlerin ortak mücadele partisi olan HDP'de, tüm engellerin kaldırıldığı, kadın erkek eşitliğinin yaşandığı, bir parti olacağız” dedi.

 Başvurular 16 Şubatta başlıyor

         Özbingöl, aday adayları başvurularının 16 Şubat'ta başlayıp 2 Mart günü mesai bitiminde sona ereceğini belirtti. Özbingöl, “2015 Seçim takvimi belli olmuştur. Özgürlük, barış, demokrasi mücadelesini ve emeğin temsiliyetini engellemeye çalışan 12 Eylül ürünü seçim barajını aşarak parlamentoda hak ettiğimiz yeri alacağız. Kürt halkının ve emekçi sınıfların uzun yıllardır verdiği onurlu mücadele parlamento aritmetiğinin ötesinde büyük anlamları içinde barındırmaktadır. Bugün ulaştığımız eşik Türkiye halklarının özlemini duyduğu demokratik bir yaşamın inşası için önemlidir. Bunun aşılacağı bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Kamuoyunda seçim tartışmalarının odağına oturan Partimiz, bugün Türkiye toplumunun umudu haline gelmiştir. Bu umudu ve halkların demokrasi mücadelesini yükseltmek önümüzde tarihi bir görev olarak durmaktadır. Bu sorumluluğun il yönetimi olarak bilincindeyiz. Bu bilinçle önümüzdeki seçimlere hazırlanıyoruz” İfadelerini kullandı.

           Özbingöl, yeni yaşam çağrısı olan seçim sloganının, toplumun her kesiminin HDP fikriyatıyla buluşması olduğunun altını çizdi.

Kaynak: urfaolay.com  12.02.2015

828 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası