• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam439
Toplam Ziyaret12909773

Cin" Çalışmalarımız Devam Edecek"


         Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, Edessa TV’nin Editör programına konuk oldu. Hüseyin Canan’ın hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak yayınlanan programda Cin, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Viranşehir belediye eş başkanı Emrullah Cin, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cin Belediyenin bu yıl 15 köyde kültür evleri yapacaklarını belirtti. Cin, kültür evlerini şöyle anlattı : “Öncelikle nüfusu büyük olan köylerimizde çalışmalar yapacağız. Bize oy vermiş veya vermemiş diye bakmadan yapacağız. Bu kültür evlerimizin, okuma salonları olacak. Muhtar odası olacak, yemek verilmesi için büyük bir salonu olacak. Ayrıca nişan, düğün ve taziyeler bu evlerde yapılabilecek. Bir de önemli köy toplantıları bu evlerde yapılabilecek.” Cin, bu evlerin ileriki dönemlerde iki veya daha fazla katlı olabileceklerini sözlerine ekledi. 

15 Köyde Kültür Evleri Yapılacak

                Belediye meclis toplantılarına değinen Cin, Belediye meclis toplantısında köylere hizmet götürmek için araç almak istediklerini fakat, AKP’li belediye meclis üyelerinin bu duruma karşı çıktığını ifade etti. Cin, buna rağmen böyle durumları kendilerine bahane etmeyeceklerini ve çalışmaların tüm imkanlarla süreceğini ifade etti. Daha önce arsa satmak istediklerini ifade eden Cin: “Belediyenin belli bir borcu vardı. Bölgenin en güzel spor kompleksi yaptığı için belediyemiz borçlanmıştı. Bu borcu kapatmak için 1999 yılından bu yana olan arsalarımızı satmak istedik. Bu her yerde oluyor. Fakat AKP’li belediye meclis üyeleri kamu yararını düşündükleri için arsa satışının önüne geçtiler. Bu arsalarımız bilirkişin belirlediği fiyatın yarısına gitti. Aslında bu durumda belediye meclis üyeleri olarak bizler suç işledik. Çünkü kamuyu zarara uğrattık.” Diye konuştu.

Halk Sorumlu Olarak Bizi Görüyor

                Her köyün iç yollarının kilitli parke taşları ile döşeneceğini ifade eden Cin,5 yıl içinde  köylerde yeşil alanlar ve parklar yapacaklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesinin ilçede herhangi bir çalışma yapmadığını ifade eden Cin: “Halk bizi sorumlu olarak görüyor. Çünkü yıllardır hizmet istediği kurum bizdik. Bazen elektrik sorunu için bile bize geliyorlar. Biz de elimizdeki tüm imkanlarla onların isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.

                Açıklamalarında iç güvenlik paketine değinen Cin, Türkiye’nin polis devletine doğru gittiğini ifade etti. Başkanlık Sistemine değinen Cin, Başkanlık sisteminin tartışılabileceğini ve modellerinin araştırılması gerektiğini söyledi. Başkanlık sistemi veya yarı başkanlık sisteminin birçok ülkede uygulandığını ifade eden Cin, sistemin konuşabileceğini sözlerine ekledi. Kobanê’ye değinen Cin, 21. Yüzyılın en büyük direnişinin Kobanê’de gerçekleştiğini ifade etti. 
Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu  12.02.2015

 

 



1030 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası