• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam178
Toplam Ziyaret12911571

Çeşitli Temaslarda Bulundu


         Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Viranşehir’e çıkarma yaparak bir dizi ziyaret bulundu.

         Ziyarete Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’a Şehit Aileler ve Gaziler Viranşehir temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ve Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu Viranşehir ilçe başkanı Emrullah Turnali eşlik etti.

         İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Başkan Yavuz, Kaymakam Huzeyfe Citer’e Yeni görevinde başarılar dileyerek Derneğin çalışmaları hakkında ve ilçede ikamet eden Şehit Aileler ve Gaziler sorunları hakkında kaymakam Citer’e bilgi verdi. Başkan Yavuz ziyaret Anısına Kaymakam Huzeyfe Citer’e hediye taktim etti.

         İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan ve İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur de ziyaret eden Başkan Mehmet Yavuz ilçenin asayişi hakkında ayrıntılı bilgi alarak güvenlik güçlerine başarılar diledi.

         Ak Parti Viranşehir İlçe başkanlığa seçilen Mehmet Yıldırım ve Ak Parti Viranşehir Gençlik Kollar başkanlığa seçilen Mehmet Garip Köroğlu ziyaret eden başkan Yavuz hayırlı olsun temennisinde bunarak her iki başkan çalışmaların’da başarılar dileyerek ziyaret anısına hediye takdim etti.

         Başkanı son olarak Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu Viranşehir ilçe başkanlığa yaptı. Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu Viranşehir ilçe Kadın kollarına seçilen aynı zamanda Şehit Aileler Viranşehir temsilcisi olan Pınar Çuvanlıoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaret anısına hediye taktim etti.

         Federasyon ziyareti sırasında ilçe ziyaretiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu. Yılın ilik faaliyeti olarak Viranşehir ilçemize ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yavuz kurum amirlerimizi Kaymakammızı, İl Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Ak Parti İlçe Başkanlığı, ve Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonun İlçe başkanlığını yılın ilk ayında böyle güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Amacımız ilçe yaşayan Şehit Ailelerimiz sorunlarını kurumlarla paylaşmak sorunlarını çözmek. Ziyarete bize gösterilen sıcak ilgiden dolayı herkese teşekkür ederiz dedi.

bizimgazete63.com  21.01.2015  Hicri: 30 Rabi-ul Evvel 1436 











1119 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası