• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam741
Toplam Ziyaret12912581

İşte Bütün Detayları İle Asif



            Viranşehir Aile ve Sosyal İlişkiler temsilcisi Emrullah Turnalı Viranşehir Bizim Gazete tesislerini ziyaret ederek çok önemli açıklamalarda bulundu.

            Emrullah Turnalı yaptığı açıklamada" Aile ve Sosyal Ilişkiler Federasyonu, Toplumun menfaatine olacak bütün sosyal aktiviteler;-Dul-öksüz-Kimsesiz ve sokakta kalmışlar-Yaşlı bakıma muhtaç mağdurlar -Cezaevinde yatmakta olan mahkumların mağdur aileleri-Suç içerisinde bulunan ve suça sürüklenen gençler-Uyuşturucu bağımlısı gençler-Şehit-Gazi aileleri ve buna benzer mağdur insanlarımıza din,dil ve ırk ayrımı yapmadan işsizlere iş kimsesizlere kimse olmaktır" dedi.

            Turnalı sözlerine devamla" Toplumdan çeşitli sebeplerden ötürü uzaklaşmış insanları topluma kazandırmayı,diğer STK'larla iletişim halinde olup projeleri aktif hale getirmeyi hedefleyen insan odaklı Türkiye'yi  hem sosyal hem kültürel hem üretim alanından geliştirmeyi planlayan 20 Avrupa ülkesi Türkiye cumhuriyetinin 81 ilinde teşkilatlanmış dünya geneli bir federasyondur.

            Bizde Viranşehir Asif olarak Viranşehir'imiz için elimizden geleni yapacağız insanlarımızın yanında olacağız iş imkanı kurslar seminerler gibi etkinliklerle halkı bilinçlendirip mağdur insanları uyuşturucu bağımlısı gençleri sokakta kalmışları kadınlarımıza gençlerimize iş istihdamı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

HİÇ KİMSENİN UZANTISI DEĞİLİZ:

            Viranşehir ASİF temsilciliğini hizmete koyan Turnalı açıklamasına devamla" Özellikle belirtmek istiyorum ki dünya genelinde kurulmuş olan federasyonumuz hiç kimsenin çatısı altında olmayan hiçbir siyasi parti uzantısı olmadığımızı ve kimseye bağlı olmadığımız, mağdur ailelerimiz şehit ailelerimiz gazilerimiz mahkumlarımız gibi mağdur vatandaşlarımızın yanında olmak için bu yola gönül verdiğimizi bilginize sunmak sizinle paylaşmak istedim. Herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.

            Viranşehir ASİF Başkanı Emrullah Turnalı önümüzde ki dönemde yapacağımız çalışmalarımızı sizin aracılığınızla halkımıza duyurduğumuzda her şeyin açık ve net bir şekilde görüneceğini sözlerine ekledi.

 bizimgazete63.com  12.01.2015  Hicri: 21 Rabi-ul Evvel 1436



1444 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası