• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam117
Toplam Ziyaret12912725

İşte O Mesajlar


            AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Mehmet AKYÜREK, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında;

            "Özgür basın, demokrasinin temel taşıdır. Doğru ve tarafsız bilgi alma hakkı, en temel haklardan biridir ve bunun teminatı, özgür basındır. Geçmiş dönemlerle kıyaslandığında, medyamızın daha özgür ve daha çok sesli hale gelebilmesinde AK Parti Hükümetleri’nin öncülük ettiği demokratikleşme süreci önemli rol oynamıştır. Her türlü zorluğa aldırış etmeden mesleğini en iyi şekilde icra etmeye çalışarak, halka doğru ve tarafsız haber vermeyi kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeyi kendine amaç edinmiş, büyük bir özveri ve fedakârlık içerisinde görevlerini yürütmeye çalışan gazetecilerimizin ve tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.” 

                                                               Mehmet Akyürek
                                                       Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili

            Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından olan basın; her zaman ve her yerde doğru, tarafsız, ilkeli haber vererek, objektif davranarak haber alma özgürlüğümüzü sağlayan en etkili araçtır. bu önemli görevi icra ederken bir taraftan çalışma şartlarındaki zorluklar diğer taraftan ise güvencesiz çalışma koşulları gazetecilik mesleğinizi sağlıklı ve basın ilkeleri doğrultusunda yerine getirmenizde engelleyici unsurların başında gelmektedir.

            Tüm bu zorluklara rağmen görevini icra etmeye çalışan başta ilimiz yerelinde yapan siz değerli basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

 

                                                                          İbrahim AYHAN

                                                                     HDP Urfa Milletvekili


KAYMAKAM DR HUZEYFE CİTER 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

        Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer kutlama mesajında kısa şunlara değindi: “ Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

         Tüm toplumlarda vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Bireyin haber alma özgürlüğüne hizmet ederek günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olan gazeteciliğin, doğrudan bireysel algılara tesir edebildiğinden, objektif, tutarlı ve kamu yararını gözeten bir hizmet anlayışıyla gerçekleştirilmesi de önem arz etmektedir.

         Bu düşüncelerle, her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren ilçemizin tüm basın mensuplarının  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim.

                          Viranşehir Kaymakamı

                             Dr Huzeyfe Citer





            HDP Viranşehir Eş Başkanları Tamer Şenbayram ve Ayşe Sürücü Viranşehir'de zor şartlarda görev yapan gazeteciler başta olmak üzere, çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıklarını söyledi.

            Gazetecilerin zaman kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde haber yapmak ve kamu hizmeti vermek için çaba gösterdiğini belirten Eş Başkanlar " Görevini hakkıyla yerine getiren tüm Emekçi Gazetecilerin gününü kutluyoruz" dediler.

HDP Viranşehir Eş Başkanları Tamer Şenbayram ve Ayşe Sürücü 




1059 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası