• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam421
Toplam Ziyaret12909235

Alınan Kararlar Şöyle


         Viranşehir Belediyesi 2015 Yılının ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşüldü.

         Viranşehir Belediyesi Olağan Belediye Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin Başkanlığında gerçekleşen toplantı, Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantı Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin’in açılış konuşması ile başladı. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, 2015 yılının tüm halklara huzur ve barış getirmesini dileyerek, yeni yılda meclisin alacağı kararların tüm halka hayırlı olmasını istediklerini söyledi. Cin: “Belediyenin rutin çalışmaları devam ediyor. Kış şartlarında ağırlıklı olarak çalışmalarımız projeler üzerinde yoğunlaştı. Bu projelerimizin çoğu bitme aşamasına geldi. Kış şartları el verdiği şekilde kırsalda ve şehir merkezinde rutin çalışmalarımız devam ediyor.” Diye konuştu. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk olarak belediye meclis toplantısının gün yer ve saatinin belirlenmesi gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantılarının her ayın ilk pazartesi günü saat: 14.00’da belediye meclis toplantı salonunda yapılmasına karar verildi. Ardından Fen İşleri Müdürlüğünün yönetmeliği yine oy birliği ile kabul edildi. Belediye meclis toplantısında görüşülen bir diğer madde ise Sakalar sokağının mahalle olmasıydı. Sakalar sokağı daha önce Elbeğendi Mahallesine bağlıydı. Belediye meclisi oluşturduğu bir komisyonla yaptığı çalışmaların ardından Sakalar Sokağının mahalle olmasına karar verdi. Mahalle İhdasının yapılmasının ardından Belediyede çalışan iki sözleşmeli personelin sözleşmelerinin uzatılması gündem maddesi görüşüldü. Madde oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise Denetim komisyonun kurulması gündem maddesi görüşüldü. Bu gündem maddesinde gizli oylama yapıldı. Yapılan gizli oylamada AKP’den 3 ve DBP’den 2 üye denetim komisyonuna seçildi.

         Arsa Satışı veya Takası için Belediye Eş Başkanı ve Encümene Yetki Verildi

         Görüşülen diğer iki madde ise Belediye Eş Başkanı ve Encümene arsa satışları yetkisi verilmesi oldu. Belediye Eş Başkanına Kışla Mahallesinde bulunan mülkiyeti vatandaşa ait fakat imarda meydan olarak geçen arsaların takası, veya satın alınması için oy birliği ile yetki verildi. Diğer bir gündem maddesi ise arsa satışları oldu. Belediyenin belli miktarsa arsa satabilmesi için Belediye Eş Başkanı ve Encümene oy çokluğu ile yetki verildi.  2015 yılının ilk meclis toplantısı dilek ve temenniler gündem maddesinin görüşülmesi ile sona erdi.  Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu  09.01.2015



1186 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası