• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam379
Toplam Ziyaret12911373

Bilgi Aldı, Suriyeliler İle Görüştü


         2013 yılında sığınmacı alımına başlayan 20.000 kişilik AFAD Viranşehir Konaklama Tesisi’ne Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer ziyarette bulundu. Çadırkent yönetimi  tarafından karşılanan Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ile Viranşehir Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek eşlik etti. Çadırkent Müdürü Zeki Kaya, Kaymakam Citer’e Çadırkent’in son durumu hakkında bilgi verdi.

 Viranşehir Çadırkent Birimleri İle Toplantı

             Kaymakam Citer ve beraberindeki heyet daha sonra toplantı çadırına geçerek, Viranşehir Çadırkent Birim Sorumluları ve birim çalışanları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının başında bir açılış konuşması yapan Kaymakam Citer şunları dile getirdi: “Yanıbaşımızda bir insanlık dramı yaşanıyor. Ülkemiz 4 yılı aşkın bir süredir ırk, din, mezhep gözetmeksizin tüm Suriye Halkına kucak açtı. Bu süre zarfında çadırkentler kuruldu. Çadırkent içinde ve dışında Suriye halkına her türlü yardımlar yapıldı. Tüm dünyaya insanlık dersi veren Türkiye, ne kadar güç olduğunu da kanıtlamış oldu. Türkiye’de devlet ve millet el ele Suriyeli kardeşlerine elinden gelen yardımı yapıyor. Bizler bu yapılan yardımlarda vazifeli olarak burada bulunuyoruz. Vazifemizi en iyi şekilde yapmak, bu yardım kervanına bizimde katkı sağlamamıza vesile olacaktır. Burada özverili bir şekilde görev yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, 2015 yılının size, ailenize ve yakınlarınıza esenlik getirmesini temenni ediyorum. Umuyorum 2015 yılı Ortadoğu’da kalıcı barışın tesis edildiği barış ve huzur yılı olur” dedi. Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer’in konuşmasında birim sorumluları birimleri hakkında bilgi verdi. Birimler hakkında ihtiyaç yada sorunlar masaya yatırıldı. Birim sorumlulurı dilek ve temennileri Kaymakama iletmiş oldu.

 Marketlerde İncelemelerde Bulundu

             Toplantının ardından Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, Çadırkentte bulunan marketleri yerinde inceledi. Beraberindeki heyetle marketlere geçen Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer market sorumlularından bilgi alarak satınlan ürünleri kontrol etti. Suriyeli sığınmacılarla da iletişime geçen Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, Suriyelilerin dilek ve temennilerini dinledi, şikayetlerinin olup olmadığını sordu. 10 yaşında Türkçe konuşan İmran isimli Suriyeli çocuk kaymakamımıza yaklaşarak kendisini Türkçe selamladı. Küçük İmran’la tokalaşan Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer Küçük İmran’la ayak üstü biraz sohbet etti.

Kaynak: Kaymakamlık basın bürosu  05..01.2015







1350 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası