• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret12912769

Onları Yanlız Bırakmadılar


            Şanlıurfa İl Müfttü İhsan Açık,Viranşehir Kaymakamı Doktor Huzeyfe Citer Beraberinde İl Müftü Yardımcı Ramazan Aslan ve Haliliye ilçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ve Viranşehir İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ile birlikte 19.12.2014 Cuma günü Viranşehir'de Yezidilerin yaşadığı Oğlakçı ve Burç Köylerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladılar.

            Her yıl Aralık ayının ilk 3 haftasında, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oruç tutan Yezidiler, son haftaya denk gelen Cuma günü büyük bayramı kutluyor. Müftü Açık Bugün Yezidi vatandaşlarımızın bayramlarını kutlamak için geldik. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Yezidi vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi. Yezidiler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek misafirlere bayramda yedikleri geleneksel alok yemeğinden ikram ettiler.
Kaynak: İl Müftülüğü Basın Bürosu  20.12.2014

Belediye Başkanı Cin ve HDP Yönetimi Şengalden Gelen Ezidilerin Bayramını Kutladı.

            DAİŞ çetecilerinin saldırılarının ardından kutsal toprakları olan Şengal'i terk ederek göç etmek zorunda kalan binlerce Êzidî, Viranşehir’de kaldıkları çadır kampında Cejna Êzî Bayramını kutladılar.
            Kutlamaya Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, HDP ilçe Eş Başkanları Tamer Şenbayram ve Ayşe Sürücü, DBP ilçe Yöneticileri, DTK , Demokratik İslam kongresi üyeleri, Risale-i Nur Derneği üyeleri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Gelen konuklar Êzîdîlerin bayramlarını kutladı. Ardından konuklara şeker ikram edildi. Ardından konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin : “Dileriz ki, yurttaşlarımız bir daha ki bayramlarını memleketlerinde kutlar. Bugün onların bayramı bizler de onların bayramını kutlarız. Bugün Şengal’den de mutlu haberler geliyor. Şengal’in de yakında özgürleşmesini bekliyoruz.” Diye konuştu. Ardından Demokratik İslam Kongresi Üyeleri ve Risale-i Nur Derneği üyeleri de Êzîdilerin bayramını kutladı. Yapılan açıklamaların ardından çadır kampında kalan aileler ziyaret edilerek bayramları kutlandı.  Viranşehir Êzîdîler derneği başkanı Nurettin Benzer de bir açıklama yaparak Êzidî bayramını kutladı.
Kaynak: Belediye Basın Bürosu  20.12.2014



1072 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası