• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam751
Toplam Ziyaret12912591

Belediye Esnafın Görüşünü Aldı


            Viranşehir ilçesinde belediye yeni hayvan pazarı yapmak için kolları sıvadı. İlk olarak hayvan pazarı esnafları ile görüşen Viranşehir Belediyesi esnafların görüşlerini aldıktan sonra ortak karar çerçevesinde hareket ederek, yeni bir hayvan pazarı yapımına başlayacak.

            Viranşehir Belediyesi Şırnak Mahallesinde bulunan ve artık ihtiyaca cevap veremeyecek hale gelen hayvan pazarı yerine yeni bir hayvan pazarı yapma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde hayvan pazarına giderek buradaki esnaflarla görüşen Belediye Eş Başkanları ve Esnaflar Belediye Med Kültür ve Sanat Merkezinde bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, halk ile birlikte hareket edeceklerini ve halkın vereceği kararları dikkate alarak çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. Cin : “Bizler göreve geldiğimiz günden beri sizlerin görüşlerinizi dikkate alarak çalışıyoruz. Bugün yine görevdeyiz ve yine sizlerle karar vereceğiz. İlçemize yeni bir hayvan pazarı şart oldu. Bu nedenle belediye olarak yeni bir hayvan pazarı yapma kararı aldık. Bu hayvan pazarı yaptığımız diğer çalışmalar gibi ihtiyaca cevap verebilecek bir tesis olmalıdır. Bu nedenle sizler görüşlerinizi bildirin, bizler de ona göre yeni bir çalışma yapalım” dedi. Daha sonra konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, parti olarak yapacakları her çalışmada halkın imzasını dikkate aldıklarını belirtti. Yılmaz : “Bizler parti olarak her kararımızı halka danışarak, halkı karar sürecine katarak çalışıyoruz. Bugün sizlerle önemli bir karar vermek için bir araya geldik. Nasıl bir kompleks istediğimizi ihtiyaçları düşünerek kararlaştırmalıyız.” Dedi.

                Hayvan pazarı esnafları ise yapılacak kompleksin, zamana uygun olması, içinde lokanta, cami, kantar, ahırlar, saman depoları, kahvehane gibi tesisleri içinde bulundurabilecek bir tesis istediklerini belirttiler.

                Yapılan toplantının ardından belediye esnaflarla birlikte bir ekibin oluşturulup, bölgedeki hayvan pazarlarını incelemesi kararı aldı. Yapılacak incelemelerin ardından Viranşehir Belediyesi yapacağı kompleks için kararını verecek.
Kaynak:Belediye Basın Bürosu  19.12.2014



1023 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası