• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret12912434

Yol Ve Temizlik Çalışmaları Hız Kesmiyor


               Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin kırsal kesiminde bulunan Gölcük (köyü) Mahallesinde Xilxilik (mezra) Caddesinde yol yapım çalışması yaptı.

                Ekipler ilk olarak küme evlerin bulunduğu alanın önündeki dereye köprü çalışması yaptı. 1000’lik boruların döşendiği su yatağı ardından dolgu malzemeleri ile kapatıldı. Daha sonra ise yol yapım çalışmaları sürdü. İş makineleri ile yol düzeltildikten sonra yurttaşların kullanılması için yol hazır hale getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ayhan Sürücü, kış mevsimi gelmesi nedeni ile su yatağının vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. Sürücü : “Su yatağı yağışların artması ile burada ikamet eden vatandaşlarımızı olumsuz etkiliyordu. Küçük bir köprü yaparak bu sorunu hallettik. Ardından iş makineleri ile yolumuzu düzenleyip, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” Diye konuştu. 

TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTILAR:
               Viranşehir belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ilçenin Yenişehir Mahallesinde temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmasında boş arsalara dökülen çöpler toplanarak döküm alanına götürüldü.

                Viranşehir belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin Yenişehir Mahallesinde temizlik çalışması başlattı. Yaklaşık 30 kişilik ekip, ellerine çöp poşetleri ve küreklerini alarak, yol kenarları, boş arsalar ve bina aralarına dökülmüş çöpleri topladılar. Özellikle bina aralarına dökülen çöpler titizlikle toplanarak araçlarla döküm alanına götürüldü. Kona ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediyesi temizlik işleri Müdürü Nuri Olcan düzenli yaptıkları çalışmanın devam ettiğini söyledi. Olcan : “En iyi temizlik kirletmemektir. Bizler görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Özellikle boş arsalar çok kirletiliyor. Bu nedenle düzenli olarak belirli aralıklar böyle temizlik çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.  Kaynak: Belediye Basın Bürosu  15.12.2014



1084 kez okundu

Yorumlar

     16/12/2014 13:27

kışla mahalenin gecekondularınada çare bulsalar belediyenin iş yaptığına inanırım
Misafir - misafir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası