• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret12909411

İşte Mesaj


         Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında şöyle dedi:

         Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini kısıtlayan bazı davranışsal, fiziksel ve ekonomik engellerin varlığının farkındayız. Hükümetimiz, yaşanan sıkıntıların son bulması için yasal düzenlemelerin yanı sıra, zihinlerdeki engellerin aşılması, önyargıların kırılması ve engelli bireylerin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak için daha çok gayret göstermektedir. Bu bağlamda engelli kardeşlerimizin eğitim-öğretim şartlarını iyileştirerek, istihdamlarını kolaylaştırarak, onları topluma kazandırmanın gayreti içindedir. 2005 yılında, çok önemli bir adım atarak, Engelli vatandaşlarımıza “Özürlüler Yasası'nı” çıkardık. Onların asıl beklentileri, toplumsal duyarlılıktır. Çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlendirilmesi için sivil toplum kuruluşları ile birlikte adımlar atıyoruz.

Engelli kardeşlerimizi anlamaya çalışmalı, önlerindeki engelleri aşmalarına destek olmalıyız. Ancak bu şekilde onların yaşamlarını kolaylaştırabiliriz ve sosyal yaşama katılmalarını sağlayabiliriz. Hepimiz engelli olabiliriz. Engelli olmak bir kusuru değildir. Engeller her zaman aşılabilir.

Tüm kardeşlerimi engellerin olmadığı bir dünya için el ele vermeye, sürdürülen çalışmaları desteklemeye çağırıyor, selam ve sevgilerimi gönderiyorum. 03.12.2014

Mehmet AKYÜREK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi 



725 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası