• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam103
Toplam Ziyaret12911097

İşte Eş Başkanlığa Seçilen İsimler


         HDP Viranşehir ilçe örgütü 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Viranşehir ilçe eş başkanlığına Ayşe Sürücü ve Tamer Şenbayram seçildiler.
         HDP Viranşehir ilçe Örgütü 1. Olağan Kongresini yaptı. Viranşehir Belediyesi Med Kültür ve Sanat Merkezi Konferans salonunda yapılan kongreye HDP PM Üyeleri Abdurrahman Doğar, Gülay Koca, HDP Urfa İl yöneticileri, DBP Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe yöneticileri, Viranşehir Belediye Eş Başkanları Filiz Yılmaz ve Emrullah Cin, Sivil toplum örgütleri, Mahalle muhtarları ve yüzlerce yurttaş katıldı. Divan seçiminin ardından bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
         Daha sonra bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, yeni yönetime başarılar diledi. HDP’nin tüm kesimlere hitap eden bir parti olduğunu belirten Yılmaz, tüm kesimlerin kendilerini HDP çatısı altında bulabileceğini belirtti. Ardından bir konuşma yapan HDP PM Üyesi Abdurrahman Doğar, Kobanê direnişine değinerek, Kürtlerin her alanda mücadele verdiğini belirtti. Özellikle Kobanê ve Rojava’nın genelinde verilen mücadele ile kazanımların ortaya çıktığını belirten Doğar : “Halkımız mücadelesini her alanda veriyor. HDP olarak bizler tüm kesimleri temsil edeceğiz. Tüm halkların partisi olacağız. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm kesimleri kucaklayacağız.” Diye konuştu.
         Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. HDP Viranşehir İlçe Eş Başkanları Ayşe Sürücü ve Tamer Şenbayram oldu. 
bizimgazete63.com 29.11.2014  Hicri: 7 Safer 1436

         Viranşehir Bizim Gazete ve bizimgazete63.com sitesi olarak HDP yönetimine seçilen Eş Başkanları ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.







1489 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası