• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam198
Toplam Ziyaret12902542

Şanlıurfa Tarihi Bir Gün Yaşadı

         Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki bakanlarla birlikte Şanlıurfa’ya geldi.

          Havayoluyla Şanlıurfa’ya gelişinde Başbakan Davutoğlu’nu ve beraberindeki bakanları Şanlıurfa Valisi Vali İzzettin Küçük başta olmak üzere; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Gaznizon Komutanı İhsan Başbozkurt ve çok sayıda yönetici ve siyasi karşıladı.

          Şanlıurfa’ya gelişinin ardından partisinin il başkanları toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, toplantının ardından beraberindekilerle birlikte Suruç’a geçti. Suruç Yatılı Bölge İlk Okulunda Suriye’den gelen misafirlerle buluşan Başbakan Davutoğlu, burada Suriyeli misafirlere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında Başbakan Davutoğlu, Türkiye’nin gelenlerin kimliğine bakmadan herkese kapısını açtığını vurguladı. Başbakan Davutoğlu ayrıca; Suriye’deki karışıklığın sona ermesi ve huzur içinde ülkelerine dönmeleri temennilerinde bulunarak, Şanlıurfalılara da gösterdikleri ensar tavrından dolayı teşekkür etti.

          Başbakan Davutoğlu daha sonra çadırlarda kalan aileleri ziyaret ederek sürdürülen çalışmalar hakkında Vali İzzettin Küçük’ten bilgi aldı. Şanlıurfa temasları sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na; Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti.
Kaynak: Valilik Basın Bürosu  27.11.2014



827 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası