• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam379
Toplam Ziyaret12911373

İşte Görüşülen Konular


            Viranşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Kışla Mahallesinde bulunan belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin başkanlık yaptı. Toplantı açılış konuşması ile başladı. Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, belediyenin rutin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. İlk olarak Ayaklı Mahallesinde oluşturulan yeni mahalleye isim verilmesi görüşüldü ve Mahalleye Seyrantepe ismi verildi. Ardından belediye bünyesinde kısmi sözleşmeli bir avukat çalıştırılması görüşüldü. Ve oy birliği ile madde kabul edildi.

                Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yönetmeliğinin görüşüldüğü bir başka madde de oy birliği ile kabul edilirken, okul, cami ve taziye evlerine malzeme yardımı yapılmasını ön gören madde de meclis üyelerince kabul gördü.

                Belediye meclis toplantısında bazı yurttaşların arsalarının İmar’da meydan olarak geçen yerlerde kalması nedeni ile yurttaşların mağduriyetinin giderilmesi için başka bir gündem maddesi verildi. BDP grubu, İhdas-tevhid , parselasyon ve kamulaştırmadan meydana gelen arsa ve meydanın 5393 sayılı yasanın 69. Maddesi gereğince değerlendirmesi için gündem maddesi sundu. AKP grubu ise İmarda meydan olarak gösterilen arsanın aynı yerde başka bir arsa ile takas edilmesi için önerge verdi. Her iki önerge gündem maddesi olarak kabul edildi. Ve İmar komisyonuna sevk edildi. İmar komisyonuna sevk edilen maddeler üzerindeki çalışmalar sonuçlanmadığı için her iki madde de aralık ayı meclis toplantısına ertelendi. Belediye meclis toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu. Kaynak: Belediye Basın Bürosu  06.11.2014



1155 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası