• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam534
Toplam Ziyaret12913142

Nezaket Ziyaretinde Bulundu


            Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ve beraberindeki heyet Viranşehir Bizim Gazete ve Matbaa tesisimizi ziyaret etti.

            Gazetemizin İmtiyaz sahibi Furat Bilen ve Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses tarafından karşılanan Cin, kendi çalışmalarımız hakkında bilgi alırken Belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Viranşehir'in çeşitli sorunları hakkında görüş alış verişi yapılan ziyarette Başkan Cin" Öncelikle Viranşehir'e böyle bir tesisi kazandırdığınız için sizlere teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Biz Viranşehir'in sorunlarını çözme konusunda oldukça kararlıyız. Bildiğiniz gibi Büyükşehir yasası ile görev alanımız ve gelirimiz ortadan adeta ikiye ayrıldı. Buna rağmen Büyükşehir Belediyesi ve onların temsilcileri ile Viranşehir'e hizmet konusunda her türlü çalışmayı yapmak için katkı sunuyoruz. Bununla birlikte Köylerimize de hizmetlerimiz devam ediyor. Şu anda proje aşamasında olan bir çalışma hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum. Nüfusu en kalabalık 10 köyümüze Kültür ve Dayanışma evleri kurmak istiyoruz. Bu çalışma ile köylerimizde ciddi bir eksiği gidermeyi amaçlıyoruz. Bu tesislerde Kütüphane, Misafirhane ve Mutfak dahil birçok alan olacak. Vatandaşlarımız burada Düğün, Nişan, Toplantı vs. işlevlerini görebilecek.

            Yenişehir Mahallesinde bulunan spor kompleksimizi de 2015 Mart ayı ortalarında bitirmeyi amaçlıyoruz. Kompleksimizin yan tarafında bulunan boş alanı da park olarak düzenleyeceğiz" dedi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses ilçenin trafik sorunu konusunda " Bilimsel bir çalışma yapılıp bunun hayata geçirilmesi için çalışma yapılsın" önerisine Başkan Cin" Dediğiniz doğru, trafik sorunumuz için mutlaka bilimsel bir çalışma yapıp en kısa zamanda halka duyurulmasını ve halkında benimsemesi ile bunun hayata geçirilmesi gerekir. Bu konu ile ilgili olarak sunduğunuz bu öneriyi Kent Konseyi toplantısında gündeme getirmenizi talep ediyorum" dedi. Başkan Emrullah Cin" Ayrıca hepinizin bildiği gibi Çöp alanını da en kısa zamanda yeşil alana çevirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Ortaokuldan Liseye geçecek öğrencilerimiz için de Eğitim Destek evinde çalışmalar devam ediyor" dedi. Irak ve Suriye'den gelen misafirler hakkında da bilgi veren Başkan Cin" Bu misafirleri bizim misafirlerimiz, şu anda çadır kentte ve şehrin muhtelif yerlerinde bulunan bu misafirlerimize olan yardımlarımız devam ediyor. Ayrıca maddi açıdan mağdur olan vatandaşlarımıza da yardımlarımız devam ediyor" dedi.

            Yaklaşık 1 saat süren ziyaret esnasında tesisimizi de gezen Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. Geçmişe yönelik arşivlerimizi de inceleyen Başkan Cin " Gazete ve matbaa tesislerinizi çok beğendim. İnşallah en kısa zamanda daha detaylı bir ziyaretimiz olur. Sizlere görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses" en kısa zamanda bizde sizlere iade-i ziyarette bulunacağız" dedi. Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ve beraberinde ki heyet daha sonra Bizim Gazete ve Matbaadan ayrıldı.    
bizimgazete63.com  05.10.2014  Hicri: 12 Muharrem 1436 




REKLAM:




1054 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası