• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret12903148

Özellikle Kaldırım Konusunda Dikkat Çektiler


            Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Oğaç, ilçedeki esnafı ziyaret etti. Yılmaz ve Oğaç, esnaflardan kaldırımların işgal edilmemesini istedi.

                Viranşehir’de Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Oğaç ve Zabıta Müdürü Nesih Kaya ile esnafları ziyaret etti. Esnafların çalışmaları hakkında bilgi alan Eş Başkan, bölgede yaşanan olaylar nedeni ile uzun süredir esnaf ziyaretine çıkamadıklarını belirttiler. Bu nedenle ilçedeki esnafları ziyaret ettiklerini belirten Eş Başkan Yılmaz, esnafların kaldırım işgali yapmamaları için uyarılarda da bulundu. Özellikle kadınların ve çocukların kaldırımları kullanamadığını belirten Yılmaz : “Bu kaldırımlar tüm halkın ortak kullanım alanıdır. Esnaflarımız bu konuda çok titiz olmalıdır. Kaldırım işgali trafik tıkanmasına neden oluyor. Buna çok dikkat etmeliyiz. Esnaflarımız bu konuda hassas olmalıdır.” Diye konuştu. Eş Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, Eski Urfa Caddesinde tüm esnafları ziyaret ederek, kaldırımları boşaltmalarını istediler. Belediye zabıta ekipleri de hem anons yaparak hem de esnafları gezerek tüm esnafların kaldırım işgaline uymaları için uyarılarda bulundular.

                Yapılan çalışmaları yurttaşlar taktirle karşıladı. Özellikle yayaların kaldırımları kullanabilmesi için kaldırım işgalinin son bulması gerektiğini belirten yurttaşlar, esnafların da bu konuda hassas olmaları gerektiğini belirttiler. Bazı esnaflar uyarılara anında cevap verip, kaldırımları boşaltırken, bazı esnaflar ise süre istediler. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, bu konuda çok ciddi adımlar atacaklarını ve tüm kaldırımlar boşaltılana kadar çalışmaların süreceğini belirttiler. Kaynak Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu
22.10.2014  Hicri: 28 Zilhicce 1435

 



1562 kez okundu

Yorumlar

yol     23/10/2014 18:26

eş başkanımız kışla mahalesinin 139 sokağın yol açma sorununuda hal ederse oylarımız hdp gelir.
Misafir - necmettin

Tebrikler     23/10/2014 14:08

Çok güzel bir çalışma.Tebrik ediyorum gerçekten.Bu maya tutarsa ilçemiz adına gurur verici olacaktır.Bir ricam var,Sayın başkanlarımız dörtyol camisi karşısındaki esnafların kaldırım işgalini ve c.pınar yolunun bulunduğu kaldırımların işgaline bir baksalar insanların neler çektiğini gözleriyle görmüş olurlar.Kaç kez ikaz edildi ise biz özeliz diyorlar.Zanedersem belediyeden güçlerini alıyorlar diye düşünüyorum.Belediyemizin çalışmalarında başarılar diliyorum.
Misafir - MİSAFİR

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası