• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam513
Toplam Ziyaret12913121

Basın Açıklaması Yaptılar


         Viranşehir ilçesinde Kerme ( Anıt) mahallesi sakinleri, bazı IŞİD üyelerinin köylerinde gömüldüğü iddialarına yanıt verdi.

         Anıt ( Kerme) köyü sakinleri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Viranşehir ilçe Başkanı Halis Aktaş, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Belediye Başkan yardımcılarından Mehmet Burun ve Meya Der Temsilcisi Eshet Diken’i köye davet ederek, iddiaların gerçek olmadığını belirttiler.

         Köy sakinleri adına açıklama yapan Abıt Hamcan, iddiaların kendilerini çok zor durumda bıraktıklarını belirterek, böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

         Yıllardır Kürtlerle birlikte yaşadıklarını ifade eden Hamcan, iddiaların Arap-Kürt arasına nifak sokmak olduğunu kaydetti.

         IŞİD ile hiçbir alakalarının olmadığına vurgu yapan Hamcan, “IŞİD’in Müslümanlıkla lakası yok. Elhamdülillah Müslümanız. Köyden hiç kimse IŞİD’e katılmadı. Cenazelerde burada gömülmedi. İddialar asılsızdır. Bunun aksisini düşünenler ellerinde kanıt varsa ispatlasınlar. Viranşehir halkını bilgilendirme açısında böyle bir açıklama gereğini duyduk. Sizden ricam bu tür iddiaları itibar etmemenizdir” diye konuştu.

         İddialara kesinlikle itibar etmediklerini söyleyen DBP ilçe Başkanı Halis Aktaş ise, Kürt-Arap kardeşliğine vurgu yaparak, “ öyle bir şey olsa bile bunu tüm köye mal etmek doğru değildir. Dedi.

         Araplarla yıllardır iç içe yaşadıklarını ve aynı havayı teneffüs ettiklerini belirten Aktaş, köyün duyduğu rahatsızlıktan dolayı kendilerinin de rahatsız olduğunu söyledi. Arapların huzursuzluğu demek kendilerinin de huzursuzluğu demek olduğunu sözlerine ekleyen Aktaş, bu iddiaları çıkaranların bunu ispatlamasını istedi. 09.10.2014  Hicri: 15 Zilhicce 1435



3442 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası