• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam289
Toplam Ziyaret12917931

Katılım Oldukça Kalabalıktı



            Son kararname ile tayini Kayseri'nin Bünyan ilçesine çıkan Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan için bir veda gecesi düzenlendi.
            Düzenlenen geceye Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Tabur Komutanı Yarbay Veli Hakan Değer, MYO Müdürü Prof.Dr. Halit Oğuz, Askeri ve Mülki Erkan, Daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat Önderleri, Viranşehir Basını ve bir gurup vatandaş katıldıdı.
            Bir otelde düzenlenen veda gecesine Kaymakam Kotan, Milletvekili Akyürek ve Belediye Başkanı Cin birlikte konukların bulunduğu salona geldiler. Gelen konukları ile tek tek tokalaşıp "Hoş Geldiniz" diyen Kaymakam Kotan konuşmasında" İlk Viranşehir'e atandığımda burayı beklemiyordum. Viranşehir gerçekten zor bir memleket. Geldiğim günden bu yana yaptığım çalışmalar ile Milletime, Vatanıma ve Devletime layık görev anlayışı içinde oldum. Vicdanen çok rahatım. Yapılan yatırımlar ile Viranşehir adeta çağ atladı. Bende yapılan bu yatırımların takipçisi oldum ve Milletin ve Devletin tek kuruşunu zayi ettirmemek için gece gündüz çalıştım. Benim görev anlayışım belki birçok kişi tarafından yadırgandı ama bu akşam bu veda gecesine gelen hemşerilerime baktığım zaman ne kadar doğru bir yol izlediğim ortraya çıktı. Bundan böyle Bünyan'da bir kardeşiniz var. Kapım hepinize açık. Sizlerden bu son gecede halellik istiyor ve bende hakkımı helal ediyorum" dedi. 
            Daha sonra Kaymakam Kotan ile aynı mesaiyi paylaşan daire amirleri, Kanaat önderleri ve STK başkanları görüşlerini belirten konuşmalar yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Kotan'a çeşitli hediyeler sunuldu. Verilen yemeğin ardından Kaymakam Kotan geceye iştirak eden tüm konukları tek tek kapıda uğurladı.  bizimgazte63.com  24.09.2014  Hicri: 29 Zilkade 1435
 
























REKLAM





2142 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası