• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam630
Toplam Ziyaret12912470

Sağlık Taramasından Geçirildiler


            Uluslararası yardım kuruluşu İHH ve Uluslararası Doktorlar birliği ortak çalışması ile Viranşehir'deki Ezidi misafirlere yardım yapıldı.

            Kısa adı AID olan uluslararası Doktorlar Birliği Viranşehir'in muhtelif bölgesinde bulunan Ezidi misafirleri ziyaret ederek genel kontrol anlamında muayeneden geçirildi. 2 si bayan toplam 4 doktor ve bir ebeden oluşan ekip Bayanları, çocukları ve erkekleri genel anlamda muayene ederek kontrolden geçirdi. Ekip sorumlusu Doktor Necmi Eşiyok" Irak'tan gelen Ezidi misafirlerimizi İHH kananıyla ziyaret edip onları genel sağlık taramasından geçirdik. 4 doktor ve bir ebe ile Viranşehir'e yerleşen Ezidileri sağlık taraması yaptık. Bizler AID olarak yeryüzünde mazlum  durumda olan tüm insanlara yardım etmeyi amaçlayan kuruluş olarak bu tür yardımlarımız her zaman devam edecek" dedi.

            İHH Viranşehir temsilcisi Eyyup Yaşar ise "Biz İHH olarak Ezidi vatandaşların daha ilk günden yardıma koşan ekip olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Şu an burada doktor arkadaşlar ile genel sağlık taraması yapıyor. Bzi İHH olarak Ezidi vatandaşlara temizlik paketinden oluşan yardım malzemesi, çocuk bezi ve gıda yardımında bulunuyoruz. İHH her zaman mazlumun yanında olmaya devam edecek" dedi. Ekip daha sonra Viranşehir'in çeşitli yerleşim bölgesinde bulunan Ezidi vatandaşları ziyaret etti.

            Gazetemizin girişimi ile Kışla Mahallesi Güzelel Taziye evinde bulunan Ezidi vatandaşların su ihtiyacı için Şuski nezdinde girişim yaparak burada bulunan su sorunu konusunda yardımcı olundu. Ayrıca Viranşehir Belediyesi nezdinde girişimde bulunarak buraya Çöp bidonu temin edildi. Gazete olarak her iki kuruluşumuza da teşekkür ediyoruz.  bizimgazete63.com  03.09.2014  Hicri: 08 Zilkade 1435







1500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası