• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam116
Toplam Ziyaret12908257

Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi olarak Suriyeli vatandaşlara destek verdiği gibi Ezidi vatandaşlarla görüşerek gerekli yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi.


 

 

         Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir’e gelen Ezidi misafirlerin önde gelenleriyle bir araya geldi. Önce Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörlüğünde Ezidi misafirlerin önde gelenleriyle bir araya gelen Celalettin Güvenç daha sonra beraberindekilerle birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin’i ziyaret ederek burada Ezidi’ler için yapılan çalışma ve yardımları değerlendirdi.

                       “Mardindeki Kampa
              Ezidi Misafirler Alınmaya Başlandı”

         Ezidi vatandaşların sorunları dinleyen Başkan Güvenç, burada AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay’ı telefonla arayarak Ezidi vatandaşların sorunlarını iletti ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede neler yapabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay, “Olayın ilk gününden beri Hükümetimizin Ezidi kardeşlerimizin durumu takip ettiğini Irak bölgesindeki Ezidi’lere havadan İnsani yardımları ulaştırdıklarını; Duhok’ta bir kamp açılacağını ve Mardin’de de mevcut olan 3 bin kişilik kampa Ezidi misafirleri almaya başladıklarını ve her türlü yardıma devam edeceklerini” Başkan Güvenç ve Ezidi misafirlere aktardı.

         Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi olarak Suriyeli vatandaşlara destek verdiği gibi Ezidi vatandaşlarla görüşerek gerekli yardımı yapmaya hazır olduğunu gösterdi.

“Yaraları Sarmaya Çalışacağız”

         Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Irakta, Kuzey Irak Kürdistan’ında, Musul’da İŞİD örgütü tarafından yapılan saldırılar sonucunda bir sürü insanın mağdur olduğunu belirterek, “Burada akrabaları olan Ezidi kardeşlerimizin mağduriyeti söz konusu, biz bunu şiddetle red ediyoruz. Bu gün burada Viranşehir Belediye Başkanımız, Meclis üyelerimizle birlikte Ezidi vatandaşları ziyaret ettik. Ankara’yla görüşerek İnsani olarak ne yapabilirizin araştırması içerisindeyiz” dedi.

“Şiddete Karşıyız”

         “Ülkemiz büyük bir ülkedir bu konuda Belediyelerimizle ve halkımızla birlikte yaraları sarmaya çalışacağız” diyen Başkan Güvenç, “Şiddete karşıyız, insanların ezilmesine ve haksızlığa uğramasına karşıyız. Buna karşı tavrımız nettir. AFAD Başkanıyla görüştüm, müdahaleler yapılarak insani yardımlar devam ediyor” dedi.

         Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in Viranşehir Belediyesini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Bu sorun hepimizin sorunu bu sorunu çözmek için el birliği ile gerekli çalışmaları yapacağız” dedi. Görüşmelerin ardından Başkan Güvenç ve beraberindekiler, Ezidi misafirleri ziyaret etti. Kadın Yaşam Merkezinde kalan Ezidi misafirlerle görüşen Başkan Güvenç, burada da yeni Viranşehir’e gelen misafirlere hükümetin her türlü yanında olduğunu söyledi.

    bizimgazete63.com   14.08.2014  Hicri: 18 Şevval 1435 




1127 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Saat
Site Haritası