• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam590
Toplam Ziyaret12912430

Tam 30 Saat Elektrik Kesintisi Oldu



            Viranşehir'de Pazar günü kesilen elektrik aradan tam 30 saat geçtikten sonra nihayet verilebildi.
            Pazar günü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saat 07.00 civarında elektrikler kesildi. Kesinti sonrası saat 16.00 sıralarından başlamak üzere vatandaşlar elektriğin ne zaman geleceği konusunda haber merkezimizin telefonlarını adeta kilitledi. Tedaş'ın telefonları sürekli meşkul çalınca vatandaş bilgi almak için sürekli bizden bilgi almaya çalıştı. Saat 20.00 sıralarında elektriğin geleceği konusunda bilgiye ulaşan Haber Merkezimiz bunu okuyucularına ulaştırmaya çalıştı. Elektrik kesintisi yüzünden haber sitemiz üzerinde haber yapma imkanı olmadı. Saat 20.00 sıralarında gelen elektrik yarım saat sonra tekrar gitti. Gece boyu gelmeyen elektrik Yenişehir mahallesine ancak 13.30 sıralarında gelebildi. 
            Haber merkezimizi arayan vatandaşlar sorunlarını aktarırken" Böyle bir şey hangi memlekette yaşanıyor. Bu kadar uzun süreli kesinti olmaz. Sanki Gazze'deyiz ve sadece bir bombamız eksik" dedi. Bir başka vatandaş ise" Bizim yaşlı olan yatalak hastamız var. Şu anda acı içinde kıvranıyor. Lütfen yetkiler buna bir çare bulsun. Bir başka vatandaş ise" Benim çocuğum yüksek ateş içinde, Elektrik kesintisi yüzünden çocuğumun havale geçirmesinden korkuyorum. Diğer bir vatandaş" Evde bir damla su kalmadı. Çarşıdan aldığımız hazır su ile yüzümüzü yıkayıp traşımızı olduk. Çok zor durumdayız, lütfen yetkililer konuya çare bulsunlar" Başka bir vatandaş" Ne hikmetse bu tür kesintiler hep seçim zamanını buluyor. Yerel seçimler öncesinde de bu tür kesintiler ile karşılaşmıştık. Bu kesintileri manidar buluyorum" dediler.
            Konu ile ilgili dedaş yetililerinden şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Kesintinin sebebi de böylece bilinmiyor. Vatandaşlar"eylem yaparak mala zarar verenleri suçlu bulanlar bu kadar uzun kesinti yapan Dedaş'ıda suçlayabilecekler mi acaba? Bu konu ile ilgili resmi bir takip yapacaklar mı acaba" diyerek tepkilerini dile getridiler. Şimdi ilgili makamlardan konu ile ilgili bir resmi açıklama bekliyoruz. Her zaman objektif gazetecilik anlayışı ile hareket eden Gazetemiz yapılacak açıklamayı aynı şekilde kamuoyuna yansıtacaktır.

bizimgazete63.com  4.08.2014  Hicri: 08 Şevval 1435
  

1312 kez okundu

Yorumlar

Böyle memleket olmaz...     05/08/2014 10:14

Son gelen faturam 270 lira..eee ben veriyorum elektrik borcumu benim suçum ne..TEDAŞ mısın nesin beceremiyorsan bırak.zaten zararınınızı devlet ödüyor.o yüzden kaçaklarla mücadele edemiyorsunuz.
Misafir - Kemal

Hakkımı helal etmiyorum     04/08/2014 20:08

Resmi açıklama zor kim yapacak ve ne diyecek ben bu arızaları çok manidar buluyorum halkı terbiye etmek tetiklemek kışkırtmak tır bu..Bu kesintilerle binlerce insanın bedduasını alıyorlar ahını alıyorlar kesenlerde çözüm için çaba sarfetmeyenlerde ...Hakkımı helal etmiyorum... Bu arada yorumumu okurken zanda bulunup sizde çalıyorsunuz hakkınızdır diyenlerede hakkımı helal etmiyorum.Her ay 100 tl civarı fatura ödeyip elektriksiz kalmak olsa olsa veremşehir de olur.
Misafir - Ali

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası