• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam160
Toplam Ziyaret12911553

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve daire müdürleri Viranşehir’de incelemelerde bulunarak, Ramazan Etkinlikleri kapsamında halka verilen iftar yemeğine katıldı.


         Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve daire müdürleri Viranşehir’de incelemelerde bulunarak, Ramazan Etkinlikleri kapsamında halka verilen iftar yemeğine katıldı.

         Viranşehir’deki mesaisinde yapımı tamamlanan park ve kavşakların yanı sıra Cırcıp deresindeki çalışmaları yerlerinde inceleyerek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ardından taziye ziyaretlerine katıldı. Güvenç daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Göl Ortaokulunda Ramazan ayı başından itibaren her gün yaklaşık 1,400 kişiye verilen iftar yemeğine katıldı. İftar programına başta Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç olmak üzere beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe, Kültür ve Sosyal İşler Daire Müdürü Ekrem Ayaz, Kültür, Sanat ve Kütüphaneler Şube Müdürü Suphi Çiçek, Sosyal İşler Şube Müdürü Murat Müjdeci, Park ve Bahçeler Müdür Mustafa Kaytan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mithat Şengöz’ün katıldı. inceleme gezisine Viraşehir’den AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, Büyükşehir Viranşehir Koordinatörü İbrahim Gelin, AK Parti Viranşehir Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Allah ülkemizin bütünlüğünü bozmasın

         İftarın ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Celalettin Güvenç burada yaptığı konuşmada, birlik ve bütünlük mesajı vererek, “Birçok ülkede Müslümanlar zulüm altında inlerken, inançlarına yönelik saldırılar olurken bizler hamdolsun birlik beraberlik içersinde oruçlarımızı tutabiliyoruz. Allah bu ülkenin birlik beraberliğini bozmasın. Daim böyle çocuklarımızla huzur içersinde, barış içinde oruç tutmayı nasip etsin. Memleketimiz daha ileriye gitsin, gençlerimiz daha güzel, daha barışçıl bir ülkede yaşasın. Büyükşehir Belediyesi olarak hemen hemen tüm ilçelerimizde Ramazan dolayısı ile etkinlikler düzenliyoruz, iftarlar veriyoruz. Ben buna emek veren tüm Meclis Üyelerimize, teşkilatlarımıza, Koordinatör ve görevli arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Viranşehir’de de Ramazan ayının başından itibaren 1000’nin zaman zamanda 1,500 kişinin üstünde vatandaşımıza iftarımızı açıyoruz. Allah herkesin orucunu kabul etsin “ diye konuştu

Halkımızın arasına karışıyoruz

         Yaklaşık 2,500 kişinin katıldığı iftar sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Belediyenin düzenlemiş olduğu Ramazan Etkinlikleri ile ilgili sorumuz üzerine;” Başta halkımızla beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayını da bir fırsat biliyoruz. AK Parti olarak kuruluşumuzdan bu tarafa Ramazan ayı münasebetiyle halkımızla daha yakın temas içersinde oluyoruz. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza Ramazan paketleri ile ulaşıyoruz, destek oluyoruz. Viranşehir’de de gördüğünüz gibi en az 1,500 vatandaşımızın katılımı ile aynı sofraya oturduk. Kadınımız, erkeğimiz, yaşlımız, gencimiz, engellimiz birlikte soframızdakileri paylaştık. Bu çok güzel bir duygu” dedi

Viranşehir’de teşkilatlanma tamam

         Yaptıkları incelemeler üzerine sorduğumuz soru üzerine Güvenç;” Viranşehir’de teşkilatlanmamızı büyük ölçüde tamamladık. Rakamlar ortada. ŞUBKİ ciddi anlamda kanal bakımlarını ve su arızalarını gidermeye başladı. Bu çok önemli. Sistemi yeni su ile takviye etmek amacı ile iki yeni kuyu açacağız. Bunun hazırlığı içersindeyiz. Bunun yanı sıra parklarda incelemelerde bulunduk. Kavşaklara baktık. Ana kavşak bizi rahatsız ediyor. Karayolları Bölge Müdürümüzü aradım bunu ne zaman yapacağız diye. Bunu Viranşehirli vatandaşlarımıza bir müjde olarak söylüyorum. İhalesi yapıldı. Sözleşmesini imzalamışlar biraz önce telefonla görüştüm. Mardin Nusaybin yolu üzerinde ki tüm refüjler göbekler karayolları tarafından yapılacak. Cırcıp deresindeki bakım onarımı kontrol ettik. İnşallah DSİ çıktıktan sonra bizde onun iki tarafını reglaj yaparak iki tarafını bir piknik alalın haline getirebiliriz. Benim hedefim Cırcıp deresini Yol bilen köyünü kapsayacak şekilde uzatılması. Onun için DSİ Bölge Müdürü ile görüştüm. Önümüzdeki yıl bununla ilgili temaslarım olacak, çalışacağız. Bunun yanı sıra arkadaşlarımız, Meclis Üyeleri arkadaşlarımız görevlerini yapıyorlar, bizleri yalnız bırakmıyorlar. Birlik beraberlik içersinde çalışıyoruz, hizmet üretmeye gayret ediyoruz. “ dedi.

Viranşehir’de sıkıntılar büyük ölçüde aşıldı

         Büyükşehir’e dönüşümün zorluklarına ve sıkıntılarına değinen Celalettin Güvenç bu sıkıntıları büyük ölçüde aştıklarını belirterek hizmete hazır olduklarını belirtti. BDP’li Belediye Başkanları ile eşgüdüm içersinde olup olmadıkları sorumuz üzerine;” Bizim Viranşehir Belediye Başkanımız ile hukukumuz iyi. Kendisi beni ziyaret geliyor, ben kendisi ile görüşüyorum. Önceki gün Belediye Meclis Üyelerimize verdiğimiz iftar yemeğine geldi,  bizzat katıldı. Ondan sonra karşılıklı çay içtik. Yani hizmette kavgaya yer yok yani. Millet bizden kavga istemiyor. Millet bizden karşılıklı anlayış ve hizmet bekliyor. Bizim AK Parti olarak siyasi felsefemiz bellidir. Biz AK Parti olarak 76 Milyon vatandaşımızın tümünü kucaklıyoruz. Biz bu coğrafyada yüz yıllık sorunların artık bitirilerek gençlerimizin, çocuklarımızın kucaklaşmasını arzu ediyoruz. Sadece Türkiye’de değil İslam Coğrafyasında kanın durmasını, etnik, mezhepsel ve dinsel savaşı kökten reddediyoruz” dedi

         Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdıktan sonra bir süre daha vatandaşların sorunlarını dinleyip onlarla çay içen Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibi daha sonra Şanlıurfa’ya hareket etti. 

bizimgazete63.com  21.07.2014  Hicri:  24 Ramazan  1435 












1770 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası