• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam380
Toplam Ziyaret12902724

Unutamadğı Olay


AK Parti resmen açıkladı: Recep Tayyip Erdoğan

MEHMET ALİ ŞAHİN: ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Hatırlayacaksınız 2007 yılında 10’ncucumhurbaşkanın görev süresi dolmuştu. TBMM 11’nci cumhurbaşkanını seçecekti. Biz AK Parti olarak anayasaya yasalara ve meclis iç tüzüğüne uygun şekilde hazırlıklarımızı yapmıştık.

- Ancak hiçbir seçimde öne sürülmeyen şartlar biz cumhurbaşkanı seçeceğimzi zaman önümüze çıktı. Hukuk ayaklar altına alındı, ideolojiler hukukun üstüne çıktı.

-Ancak biz hiçbir zaman hukuksuzluğa eğmedik, eğemezdik.

-Milletimize gittik, olup bitenleri milletimizle paylaştık. Öncelikle anayasayı değiştirmek suretiyle, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini sağlayacak değişikliği gerçekleştirdik.

-Önce Meclis’te 11’nci cumhurbaşkanımızı seçtik, ardından anayasa değişikliğini referanduma götürdük. Şükran borçluyuz ki yüzde 70’e yakın bir oyla anayasa değişikliğini milletimiz onayladı.

-Sevgili gönül dostları işte bugün cumhurbaşkanını halkın belirleyeceği bir seçime hazırlanıyoruz. Biz AK Parti olarak uzun bir aday tespit süreci yaşadık. Sayın Başbakanımızın, genel başkanımızın başkanlığında, her kesimle istişarelerde bulunduk. Teşikatlarımızla belediye başkanlarımızla görüştük.

-STK’laruın ve siyasi partilerin görüşlerini aldık, halkın nabzını tuttuk. Milletin reisi cumhur olarak, cumhurun başı olarak görmek istediği ismi, nihayet tespit ettik.

"ADAYIMIZ BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

-Biliyorsunuz bir kişinin cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için en az 20 milletvekilinin imzasıyla aday gösterilmesi gerekiyor. Biz grubumuzdaki tüm vekil arkadaşlarımızınimzalarını topladık. Evet tüm milletvekili arkadaşlarımızın.

-İmzalarıyla ittifaklarıyla cumhurbaşkanı adayımızı belirledik. aziz milletimizin takdirlerine sunmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’nci cumhurbaşkanı adayı genel başkanımız başbakanımız İstanbul milletvekili Recep Tayyip Erdoğan. Adayımızın hayırlı olmasını diliyorum.

SALONDAN NOTLAR

Ailesiyle geldi

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, isminin açıklandığı ATO salonuna ailesiyle girdi ve eşi Emine Erdoğan ile davetlileri selamladı. Partinin son dört dönem milletvekilleri, eski veyeni bakanları, belediye başkanları, il, ilçe ve belde başkanları, kurucuları, delegeleri ve MKYK üyeleri toplantıda.

Salonda saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklâl Marşı okundu. Ardından Erdoğan'ın görüntülerinin olduğu bir video gösterildi.

Erdoğan'ın adaylığı açıklandıktan sonra da hayat hikayesini anlatan bir belgesel gösterildi.
250 gazeteci takipte 4 bin kişinin davet edildiği toplantıda 70 kişi görev yapıyor. Güvenliği ise 180 koruma sağlıyor.

Toplantıya yerli ve yabancı 250 gazeteci akredite oldu. Akreditasyon kartı için başvuranlar arasında basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve köşe yazarları da var. 

Başvuru saat 14:00'te

AK Parti, cumhurbaşkanı adayını saat 14:00'te Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e sunacak. 
Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olduğu için partiye Mehmet Ali Şahin vekaleten başkanlık edecek. Bu durum Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda yapılacak kongreye kadar devam edecek.

CHP ve MHP’nin destekledikleri Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP’nin desteklediği Selahattin Demirtaş adaylıklarını daha önce açıklamıştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu 10 Ağustos'ta. İlk turda cumhurbaşkanı belirlenemezse ikinci tur seçimler 24 Ağustos'ta yapılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada unutamadığı bir anısını da anlattı.

İşte o anı...

Kardeşlerim 1994 yılıydı İstanbul'da yerel seçimler için gece gündüz çalışıyorduk. Manşetlerin diline aldırmıyorduk.

Birileri günlerce önceden zafer naraları atıyordu ama biz Allah'ın izniyle yolumuza devam ediyorduk.

İstanbul'un fakir bir semtinde dolaşıyorduk.7-8 yaşlarında bir kız çocuğu geldi. Elinde bir şey vardı geldi verdi. Annem dedi ki bizi unutmasın. Bir baktım iki bilezik. Kendisi de kolundaki oyuncak bilezikleri verdi.

O çocuğun bakışlarını hiç unutamadım. Pınarhisar'da o çocuğun bakışlarını unutamadım. Başbakan olduğumda yine o masum bakışlarını unutmadım.

Yatağa gecenin bir vakti girdiğimde hep o gözleri gördüm.

LOGO'NUN ANLAMI:

Logo, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanılacak.

Bugün ilk kez gösterilen logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek...

Erdoğan, kampanya döneminde, "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan" ve "Milli irade, milli güç" sloganarını kullanacak.

Logo sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Gazeteci-yazar Aslı Aydıntaşbaş, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı tanıtım programına övgüler yağdırdı.

Aydıntaşbaş, "Profesyonel 1seçim kampanyası gibisi yok. Muhalefet bunu anlayamadı gitti. Siyaset biraz da teknik bir iş: Salon, konuşma, logo, müzik vs..."tweet'iyle organizasyona methiyeler düzdü. 



1134 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası