• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam281
Toplam Ziyaret12912121

Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği Düzenledi


            HSYK’nın yaz kararnamesinde yeni görev yerlerine tayinleri çıkan hakim ve savcılar ile Viranşehir Emniyet Müdürü Fahri Vardal ve Askerlik Şube Başkanı Yarbay Levent Özcan onuruna Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan veda yemeği düzenledi.

             Veda yemeğine Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, Hâkimler Aylin ve Murat Şimşek, İbrahim Akbulut, Hakan Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Kaplan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Levent Özcan, Emniyet Müdür Yardımcıları Selami Ermiş ve Öner Ağrıdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, SGM Müdür Vekili Abdullah Ekinci, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Nüfus Müdürü Faysal Turan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek katıldı.

            İlçeye geldikleri 2 veya 3 yıl gibi kısa bir süre içinde bir çok başarılı çalışmalara imza atan Hakim ve Savcıların ilçe adına önemli bir kazanımları olduğunu ifade eden Kaymakam Kotan, görev yeri değişen Savcı ve Hakimlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde kendilerine başarı diledi.

            Viranşehir’in zor bir ilçe olduğunu anımsatan Kaymakam Kotan: “İnsanlar buraya gelerek zor şartlar altında alınlarının akı ile hizmet yapıyor. Bunu başararak önemli işler elde ediyorlar. Bu kolay bir durum değildir” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Kotan, tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, Hâkimler Aylin ve Murat Şimşek,  Askerlik Şube Başkanı Yarbay Levent Özcan ve  İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal’a plaket takdim etti.

            Plaket takdiminin ardından Hakim, Savcı, Emniyet Müdürü ve Askerlik Şube Başkanı birer konuşma yaparak, bu organizasyonu düzenleyen Viranşehir Kaymakamı  Muhammed Lütfi Kotan’a teşekkür edip, ilçeden gururlu bir şekilde ayrılmanın sevinci ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ettiler. Konuşmalar sonrasında yenilen yemeğin ardından program sona erdi.  bizimgazete63.com    28.06.2014  Hicri:  01 Ramazan 1435



1897 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası