• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam265
Toplam Ziyaret12908406

Damdan ve Balkondan Düşmelere Dikkat


            Geçen hafta gazetemizin gündeme taşıdığı "YORGUN MERMİ" haberimiz kamuoyunda gündeme otururken Viranşehir Bizim Gazete bu haftada yine toplumsal olaylarımızdan olan bir konuyu gündeme taşıyor.

            Bölgemizin yaz ayları 40 derecenin üstünde seyretmesinden dolayı birçok vatandaşımız bu mevsimde evlerinin damlarında kurulan Tahtlarda yatıyor. Bazı vatandaşlarımız ise yere serdikleri yataklar üzerinde yatıyor. Bu durumda bir başka tehlike olan damdan düşme olayını oluşturuyor. Yaz aylarında yaşanan bu vakalar yüzünden bir çok vatandaşımız (Özellikle çocuklar başta olmak üzere) maalesef ölüm veya yaralanma ile karşı karşıya kalıyor. Toplumsal olaylara son derece duyarlı olan gazetemiz tüm vatandaşlarımızı uyararak acı bir son ile karşı karşıya kalmaması için damda alınması gereken tedbirler konusunda uyarıyor. Başta çocuklarımız olmak üzere yetişkin içinde tehlike oluşturan bu duruma dikkat çekiyoruz. Tedbirinizi almadan damda yatmayınız diye uyarıyoruz. Hem kendi hem de sevdiklerinizin can güvenliği için mutlaka tedbir almanızı öneriyoruz.

            BALKONDAN DÜŞMELER DİKKAT: Geçen hafta Bahçelievler mahallesinde meydana gelen olayda 1.5 yaşında ki bir çocuk ikamet ettikleri 3. katın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Çocuklarımız için son derece tehlikeli olan balkonlarda ebeveynlerin mutlaka gerekli tedbirleri almasını öneriyoruz. Babanın işte, annenin mutfakta olduğu bir sırada çocuklarımızı bekleyen tehlike konusunda büyüklerin mutlaka son derece dikkat etmesi gerekiyor. Balkon korkulukları çok aralıklı veya kısa ise mutlaka aralığın kapatılması ve demir korkuluğun yükseltilmesi gerekiyor. Balkonda çocukların çıkabileceği sandalye ve benzeri aletlerin bulunmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Alınacak basit tedbirler ile sevdiklerimizin canını yakmaya engel olabiliriz.  bizimgazete63.com  11 Haziran 2014  Hicri  13 Şaban 1435



1392 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası