• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam392
Toplam Ziyaret12903169

Gündem Maddeleri Dikkat Çekti


            Viranşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Haziran ayı olağan toplantısı Viranşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.

            İlk gün toplantı açılışı Belediye Başkanı Emrullah Cin tarafından yapılan konuşma ile açıldı. Cin, geçen toplantıdan bu yana geçen bir aylık süreçte belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye sitesinden canlı olarak verilen toplantıya meclis üyelerinin katılımı büyük oldu.

            Yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Bu ay için ele alınan gündem maddeleri Personel ihdas ve iptali için yetki verilmesi, toplu sözleşme görüşmeleri için belediye başkanına yetki verilmesi ve kamuoyunda arsa satışı olarak bilinen maddeler görüşüldü. İlk 2 madde oy birliği ile kabul edilirken 3. madde olan arsa satışı için komisyon kurulması kararlaştırıldı. Ak Parti Meclis gurubunun imzasını taşıyan bir önerge verilerek Yenişehir Mahallesinde bulunan çöp alanının yeşil alana çevrilmesi için önerge verildi. Yapılan oylamada önerge oy birliği ile gündeme alındı. Gündem konularına yönelik yetkili şahıslar bilgi verirken meclis üyelerinin de görüşleri alındı.

            Yapılan bu görüşmeler sonunda Viranşehir Belediyesi Nisan ve Mayıs ayları gelir gider listesi meclis üyelerine ve kamuoyuna okunarak bilgilendirildi. Bu çalışmanın her ay yapılacak olan toplantıda yapılması Başkan Cin tarafından söylendi. Meclis çalışmalarının 2. çalışmalarına devam etmesi için oturuma son verildi. Salı günü yapılan toplantıda Başkan Cin'in Belediyeler birliği toplantısına katılmak üzere gittiğinden herhangi bir çalışma yapılmadı. Toplantılara Perşembe günü devam edilecek.  bizimgazete63.com  04 Haziran 2014  Hicri  06 Şaban 1435 



1569 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası