• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam604
Toplam Ziyaret12913212

Hakkımızı Aramaya Devam Edeceğiz


            Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci son yaşanan elektrik sorunu üzerine Ziraat Odası Başkanlığında Muhtarlarla bir araya geldi.

            Ziraat Odası Çay Bahçesinde yapılan toplantıya muhtarların yanı sıra çiftçiler, STK başkanları da katıldı. Dün Viranşehir-Şanlıurfa yolunu trafiğe kapatan Çiftçilerle görüşen Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Çiftçileri sağduyuya davet etti.

            Elektrik faturaların çiftçi desteklemelerinden kesilmesinin ardından çiftçilerden tepkiler yükselmeye başladı. Dün Viranşehir Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapata Çiftçiler eylemlerinin süreceğinin sinyalini vermişti. Çiftçiler tepki olarak bu yıl mısır ekmeyeceklerini de dile getirmişti. Durumun sakinleşmesi için çalışmalara başlayan Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Çiftçilerde Viranşehir Ziraat Odası bahçesinde bir toplantı düzenledi.  Burada konuşan Ekinci, alınan kararın karşısında durmak için ilgili birimlerle görüşme yaptıklarını belirten Ekinci, hükümetle diyalog içinde olduklarını söyledi. Ekinci : “Biz çiftçi kardeşlerimizin yanındayız. Sonuna kadar sizler için çalışacağız. Gerekli işlemler yapıldı. Gerekli mercilere yazışmalarımızı yaptık. Sizden tek isteğim bu süreçte biraz sağduyulu olun ve bizi bekleyin. Biz ziraat odaları olarak, 2013 yılı bakanlar kurulunda alınan bu karara karşıyız. Bütün kararlar ilgili şirket lehinedir. Çiftçi yararına hiçbir olumlu karar yoktur. Bakan Çelik ile bir araya geldik. Odamız genel başkanı Başbakan ile bir araya gelecek. Bu karar çiftçileri daha da borçlandıracak. Konu ile ilgili her adımı atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bölgedeki bütün oda başkanları bir araya gelerek çiftçilerin bu ödemeleri yapamayacağını söyledik.” Dedi.

bizimgazete63.com  26 Mayıs 2014  Hicri: 27 Recep 1435





1820 kez okundu

Yorumlar

     27/05/2014 14:28

her seferinde halktan yanayız diyen hükümet hane şimdi nerde eyer destekleme bloke olursa o zaman isyan çıkar
Misafir - mehmet çalağan

Gerçeği görüp her zaman söylemek lazım     27/05/2014 12:21

Bu güzel bir hareket kabul ediyorum. Memleketin bir sorunu dile getirilmiş. Ama sorarlar adama bu güne kadar neredeydin diye. Ak Partiye muhalif duruma gelince mi aklına geldi memleketin derdi. Memleket sorununu kendimize reklam olarak kullanmayacağız her zaman bu halkın derdiyle dertleneceğiz
Misafir - Gerçek

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası