• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam8
Toplam Ziyaret12908822

Kaymakamlık SYDV Organize Etti


         Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engellilere yönelik piknik düzenlendi.

        Engelliler haftasında yapılması planlanan piknik, yaşanan Soma faciası nedeniyle bir hafta gecikmeli yapıldı. İlçeye bağlı Sulu tepe gölet’inde yapılan pikniğe, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Haşim Yıldız, Engelliler Derneği Başkanı Şehmuz Belca, ilçe Müftüsü, Abdullrakip Arslan  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ömer Sağır, Okul idarecileri, öğrenci ve öğrenci velileri ile 500 kişi katıldı.

         Kaymakamlık tarafından düzenlenen piknik programında doyasıya eğlenen engelli öğrenciler, organizasyondan ötürü İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’a teşekkür etti. Programdan sonra gazetecilere açıklama yapan Engelliler Derneği Şehmus Belca, Engelliler haftası dolayısıyla ilçe kaymakamı ile yapılan istişareler sonucu böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, programdaki amaçlarının engelliler arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi.

         Engellilere göstermiş olduğu pozitif ayırımcılıktan dolayı Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan ve emeği geçenlere teşekkür eden Belca, bu tür etkinliklerin devam etmesi dileğinde bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ise, bir hafta önce yapmayı planladıkları etkinliği Soma Faciası nedeniyle ertelediklerini belirterek, programdaki amaçlarının ilçede bulunan tüm engellileri bir araya getirmek ve aralarındaki birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu kaydetti.

         Güzel organizasyondan dolayı yetkililere teşekkür eden Okul idarecileri ve eğiticileri ise,  öğrencilerin sosyalleşmesi açısından çok güzel bir program olduğunu ve bu tür programların devamı temennisinde bulunarak, engellilerin sadece engelliler haftasında değil her gün hatırlanması gerektiğine vurgu yaptılar.

bizimgazete63.com  23.05.2014  Hicri : 24 Recep 1435







1589 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası