• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret12902649

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan ve Gül'ün çekişmeli bir ortam oluşturmayacağını belirtirken, Şanlıurfa'daki yerel seçim sürecinde paralel yapının BDP'ye çalıştığını söyledi.


         Paralel yapının AK Parti aleyhine çalıştığını belirten Çelik, "Şanlıurfa'da bir oyun bile verilmemesi konusunda büyük çaba harcadılar. AK Parti'ye oy vermeyince BDP'den başka alternatifi yok zaten" dedi.

         Sabah gazetsine konuşan Çelik, cumhurbaşkanlığıseçiminden paralel yapıya kadar gündemdeki soruları yanıtladı.

Çelik'in mesajları şöyle:

''AK PARTİ'YE OY VERMEYİN''

         Paralel yapının dershanelerde çocuklara telkinde bulundukları veliler tarafından bize iletildi. Bu süreç başlamadan önce adaylar ile ilgili talepleri olmuştu. Talep ettikleri adaylara bile oy vermediler. Şanlıurfa'da bir oyun bile verilmemesi konusunda büyük çaba harcadılar. ''AK Parti'ye vermeyin'' dediler. AK Parti'ye oy vermeyince BDP'den başka alternatifi yok zaten. AK Parti karşısında bu tarz yapılanmalar başarılı olamaz. Müthiş bir Başbakansevgisi var. Başbakan cumhurbaşkanı adayı olsun Urfa'dan yüzde 80-90 oranında oy alır.

''YORACAK BİR ORTAM OLUŞMAZ''

         Başbakan'ın cumhurbaşkanlığına aday olma talebini hissediyoruz. Kimse Başbakan'ın alacağı karara karşı çıkmaz... Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan TayyipErdoğan'ın alacakları kararın çok isabetli olacağı inancındayım. Bizleri tartıştıracak, üçüncü şahısları yoracak, çekişmeli, tartışmalı bir ortam oluşturmazlar.

''YARALAYICI LAFLAR''

         İki deneyimli siyasetçi, devlet adamının tavırları, duruşları, geçmişleri ortadayken boyundan büyük lafların edilmemesi gerekiyor. Çıkıyor üçüncü şahıslar boyundan büyük, iki kişi arasındaki hukuku bilmezcesine bazı ifadeler kullanıyor. Bunlar yaralayıcı oluyor.

PARALEL YAPI DİNLEDİ Mİ?

         ("Paralel yapı sizin de telefonlarınızı dinledi mi, tehdit ettiler mi?" sorusuna karşı):"Tehdit herkes için geçerli olabilecek birşey. Siz 10 yıl iktidarda milletvekili, bakan, yetkili bürokrat olan bir kişi günde yüzlerce konuşma yapıyor. Hangi cümlesi ne zaman hangi şartlarda kullanılacak bunları suç deliline dönüştürebilirsiniz.

         Mesela, Bursaspor dağılmak üzereydi. Gittim otele, Vali ve Belediye Başkanını yanıma aldım. İşadamlarını çağırdım, '300 biner lira yazıyorum' dedim. 8 trilyon toplayıp valilik hesabına verdik. Valilik boyutunu göstermez almaz benim yaptığım çalışmayı yaparsan büyük suçlama ortaya çıkabilir.

04.05.2014 - Hicri: 05 Recep 1435

1399 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası