• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret12912172

Yarışmalar ve Konferans Yapıldı, Mevlitler Okutuldu


            Peygamber Efendimizin (sav) Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Viranşehir Müftülüğü tarafından düzenlenen organizasyonlarla dolu dolu geçti.

            Hafta içi yapılan etkinliklerin yanı sıra iki de yarışa vardı. Yasin-i Şerifi ezbere okuma ve Siyer (Peygamberimizin (sav) Hayatı) yarışması. İlk yarışma Kuba camisinde yapıldı. Burada Kur’an kursu öğrencileri tarafından Yasin_i Şerifi ezbere okuma yarışması yapıldı. Ailelerinde büyük bir ilgi gösterdiği yarışmada Elif Güzel (Dikmeler Cami) 1. olurken 2. Sakine İdikurt ( Muhammediye Cami) ve 3. de Figen Kaçan (Göl Başı Cami) oldu.

            2. yarışma ise Tepret Camisinde yapıldı. Bu yarışmaya Göl Cami, Bilal-i Habeş Cami, Rahime Orhan Cami, Hasun Öztop Cami, Hediye Başkan Cami, H.İbrahim Güneş Cami ve Salman-ı Farisi Cami Kur’an kursu öğrencileri katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda 1. Hasun Öztop Cami Kur’an Kursu öğrencileri olurken 2. liği ise iki cami, Bilal-I Habeş ve H.İbrahim Güneş Cami Kur’an kursu öğrencileri kazandı. 3. ise Rahime Orhan Cami Kur’an Kursu öğrencileri oldu. Yarışmalarda ailelerin ilgileri ise görülmeye değerdi.

            Öte yandan Yenişehir Sodes Kadın merkezi de Kutlu doğum etkinliği dolayısıyla bir Mevlid-i Şerif okuttu. Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ın eşi Zeynep Kotan da Kadın destek merkezinde okutulan mevlide katıldı. Programa kursiyerlerin yanı sıra diğer bayanlarda katıldı. Kurs sorumlusu Nesrin Özkan” Peygamber Efendimizin (sav) Kutlu doğumu dolayısıyla bir mevlit programı düzenledik. Kursiyerlerimizin yanı sıra diğer bayanlarımızda programımıza iştirak etti. Katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Okunan Mevlitten sonra topluca Sakal-ı Şerif ziyaretine gidildi.   bizimgazete63.com  19.04.2014 - Hicri: 19 Cemazie'l-Ahir 1435 







2476 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası