• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam208
Toplam Ziyaret12902552

Emar Artık Viranşehir'de


         Viranşehir Devlet Hastanesi’nde her geçen gün yeniliklere bir yenisi ekleniyor. Viranşehir Devlet Hastanesi’nde  Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN’ın  büyük destekleri ve katılımıyla  birçok birimin açılışı gerçekleştirildi. İşte faaliyete geçen yeni birimler:

VARAN 1. MR(EMAR) CİHAZI ARTIK VİRANŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE: Viranşehir halkı MR çektirmek için artık Şanlıurfa’ya gitmek için yollara düşmeyecek. Çekim kalitesi yüksek ve son model bir MR cihazı ile hastanemiz artık Viranşehir halkına daha kaliteli hizmet sunabilmektedir. Aynı zamanda Ceylanpınar Devlet Hastanesi ile de sözleşme imzalanıp MR cihazımız Ceylanpınar halkına da hizmet verecek. Ceylanpınar halkı da MR çektirmek için ŞANLIURFA’ ya gitmeyip hastanemizde bu hizmeti alabilecek. Dr. Turhan SULHAN ve Dr. Sedat SAYILIR yaptıkları açıklamada yakın zamanda yeni bir Dijital Röntgen Cihazı ve Mamografi Cihazının da hizmete gireceğinin müjdesini vererek Viranşehir halkına hayırlı olmasını dilediler.

 VARAN 2. KEMİK DANSİTOMETRESİ(Kemik Ölçüm Cihazı) HİZMETE AÇILDI: Kemik erimesi tanısı koymak için hastalar daha önceden Urfa’ya gönderiliyordu. Artık vatandaş bu tetkiki Viranşehir Devlet Hastanesi’nde yaptırabilmektedir. Viranşehir halkına hayırlı olsun.

VARAN 3. PATOLOJİ LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI: Daha öncesinde alınan patoloji örnekleri Urfa’ya gönderiliyor ve yaklaşık 1 ay sonra sonuç alınabiliyordu. Patoloji Uzmanının göreve başlaması ve hastanemizde modern bir patoloji laboratuvarının kurulmasıyla birlikte alınan örnekler  yaklaşık 1 hafta içerisinde çalışılıp sonuç verilebiliyor. Aynı zamanda Ceylanpınar’dan gelen örnekler de Urfa’ya gönderilmeyip hastanemizde kısa zamanda çalışılabiliyor.

VARAN 4. MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI: Hastanemize 2 Mikrobiyoloji Uzmanının başlamasıyla birlikte mikrobiyoloji laboratuvarının açılması için çalışmalar hızla başlatılmış olup geçtiğimiz günlerde laboratuvarımız faaliyete geçirilmiştir. Daha önceden hastalar mikrobiyoloji laboratuvarında bakılan örnekler için(kan kültürü, idrar kültürü, brusella tetkikleri vb.) Urfa’ya gönderilirken artık hastanemiz bünyesinde açılan laboratuvarımızda bu hizmeti almaya başlamışlardır.  Aynı zamanda ‘’dış laboratuvar tetkikleri’’ için hastalar daha önceden Urfa’ya gönderilmekteydi. Artık yapılan anlaşmayla birlikte hastalar artık bu tetkiklerini hastanemiz aracılığıyla yaptırabilmektedirler ve Urfa’ya gitmelerine gerek kalmamıştır.

VARAN 5. LAZERLE VARİS TEDAVİSİ  HASTANEMİZDE YAPILMAYA BAŞLANDI: Şanlıurfa’da da nadiren yapılan bu işlem hastanemizde 5 Nisan  2014 tarihinde 3 hastaya başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.  Radyoloji Uzmanı Dr. Evren UZER tarafından gerçekleştirilen bu işlemle hastalar  sağlıklarına kısa sürede kavuştular. Aynı zamanda radyoloji birimimizde tiroid ve meme biyopsileri(dokulardan örnek alınması) de yapılmaya başlandı. Hastalar artık biyopsi yaptırmak için Urfa’ya gitmeyip patoloji laboratuvarımızın açılmasıyla birlikte tüm işlemlerini hastanemizde yaptırabilmektedirler.

VARAN 6. ÇOCUK SERVİSİNE OYUN PARKI  YAPILDI: Çocuk servisinde yatan  çocuklar tedavi dışındaki boş vakitlerini oyun parkında oynayarak daha güzel bir şekilde geçirmektedirler. Aynı zamanda çocuk servisi çizgi film karakterleri ile boyatılıp çocuklar için daha güzel bir ortam oluşturuldu. Çocuklar ve  refaktçileri bu hizmetten çok memnun olduklarını dile getirdiler.

bizimgazete63.com  08.04.2014 - Hicri: 08 Cemazie'l-Ahir 1435







3108 kez okundu

Yorumlar

başarı     09/04/2014 07:00

Memleketimizi hayırlı uğurlu olur inşallah.
Misafir - KEMAL KURT

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası